Bekijk onze werkoffers Bekijk onze schooltassen Bekijk onze reiskoffers Bekijk onze fashion

Het leven van een schooltas gaat niet over rozen

"De schooltas. Iedereen kent mij wel, en bijna iedereen heeft mij gehad. Het leven van een schooltas gaat helaas niet over rozen, neem dat maar van mij aan. Vijf dagen in de week sjouw ik kilo's zware boeken, word ik aan het einde van de dag in de hoek gesmeten, en moet ik 's ochtends vol goede moed weer klaarstaan.

Mijn leven als schooltas begint bij Talens Groningen, waar jij je nieuwe schooltas komt uitkiezen. Ga jij voor een Eastpak of een Herschel? Een Kipling of een Dakine? Wordt het een roze, blauwe of zwarte tas? Aan keuzes ontbreekt het in ieder geval niet. Ik kan me best voorstellen dat dat lastig is, want wat nou als je de verkeerde kiest? Ik maak immers een groot deel uit van jouw middelbare school leven. Niet alleen moet ik dus stevig en cool zijn, maar ook moet ik ervoor zorgen dat jij hip voor de dag komt. Dat is nogal een taak voor mij. Maar die vervul ik graag hoor!

Heb je de juiste tas gekozen? Dan begint mijn leven pas echt. Gooi die boeken er maar in, laat je flesje maar in mij lekken en laat die moddervlekken maar zitten. Want ondanks mijn zware leven krijg ik wel alles te zien. Vanaf jouw rug leef ik met je mee en help ik je maar al te graag.

En weet je wat ik het mooiste vind? Als ik zomers met je mee mag op vakantie. Natuurlijk is mijn ritje onder de stoel in het vliegtuig niet het allerfijnste, maar als ik dan op de bestemming mag genieten van de zon en mag kijken naar andere plekken dan een schoolgebouw, nou, dan kan ik er weer een schooljaar tegenaan.

Schooltas geslaag

En dan, na vier tot zes jaar maak jij je school af en hoef ik opeens niet meer in de hoek aan het einde van de dag. Nee, dan eindig ik, jouw altijd behulpzame rugzak, hangend en vol trots aan de vlaggenstok voor jouw huis.
 

En daar doe ik het allemaal voor!" 

guid on script

streep

  +31 (0) 50 312 4464telefoon

 

Wil je weten of wij dieTalens
ene tas (nog) hebben?

vraag  Vraag het ons:

 

Uitgelicht

secrid wallet

Bekijk onze Secrid Wallets

 

Talens Lederwaren

Beoordeling door klanten:
5 / 5 - 1 beoordeling
MerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerken

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

10:00 - 18:00

10.00 - 17:30

Gesloten

 

Carolieweg 20

9711 LS Groningen

Nederland

+31 (0) 50 312 4464

info@talensgroningen.nl

Sitemap
Like ons op Facebook!

 

Route naar Talens

Klik op het kaartje en plan direct uw route

 

Talens

Openingstijden

Adres

Plan uw route

Talens
Talens