Dokterstassen


Kwalitatieve dokterstassen vind je bij Talens Groningen. Iedere dokter geeft een eigen invulling aan zijn of haar leren dokterstas. Het belangrijkste aan deze tas is dat je er alle kleine medische benodigdheden in kunt meenemen om op huisbezoek te gaan. Daarnaast staat deze ingepakt klaar voor noodgevallen. Het is daarom ook een handige en noodzakelijke investering voor iedere dokter. In onze winkel vind je een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve leren dokterstassen. Ben je op zoek naar een speciaal item? Vul dan rechts het formulier in en wij zullen je zo snel mogelijk beantwoorden.

Waar let je op bij het kiezen van een geschikte medische tas?

  • Grootte van het binnenvak: wil je bepaalde spullen in één oogwenk terug kunnen vinden in je dokterstas, dan is een tas met een groot binnenvak een aanrader.
  • Verschillende compartimenten: als dokter heb je talloze medische spullen bij je, die je het liefst zo overzichtelijk mogelijk gesorteerd bij je draagt. Daarom kiezen dokters vaak voor een dokterstas met veel verschillende compartimenten. In sommige gevallen is het immers essentieel dat je je spullen snel uit je tas haalt.
  • Schouderriem: zorg ervoor dat je dokterstas een comfortabele schouderriem heeft. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je straks zelf bij een dokter loopt. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een exemplaar zonder schouderriem maar met handvat. Let er dan wel op dat deze stevig genoeg is.
  • Vochtbestendigheid: je dokterstas moet absoluut vochtbestendig zijn. De inhoud van je tas is immers te belangrijk om geruïneerd te worden bij een gemiddelde regenbui. Let hier dus goed op bij het kiezen van het materiaal van je tas.
  • Materiaal: doktertsassen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Zelf zijn wij het meest gecharmeerd van de leren dokterstas. Leer is stijlvol en bovendien extreem duurzaam. Heb je een wat beperkter budget, dan is polyester een goede keuze.