Bekijk onze werkoffers Bekijk onze schooltassen Bekijk onze reiskoffers Bekijk onze fashion

Zoek je een handige en hippe portemonnee? 

De mooiste portemonnees vind je bij Talens in Groningen 

Portemonnees zijn er in allerlei verschillende maten, kleuren, materialen en groottes. Geef jij de voorkeur aan een kleine portemonnee voor alleen wat contant geld en pasjes? Of houd je van grote exemplaren waar zelfs je telefoon in past? Bekijk alvast de onderstaande foto’s en mocht je iets speciaals zoeken of vragen hebben, neem dan gerust contact op. 

Zomer special:

  DeRooy portemonnee

Portemonnee of portefeuille? 

Net zoals tassen zijn portemonnees er in verschillende soorten. In het verleden werd er vaak onderscheid gemaakt tussen een portemonnee en een portefeuille. Dat verschil is vandaag de dag nagenoeg verdwenen. Een portemonnee was namelijk aanvankelijk bedoeld om enkel muntgeld in op te bergen, maar tegenwoordig heeft iedereen daarnaast ook pasjes en briefgeld bij zich. In de hedendaagse exemplaren is dat dus ook gewoon mogelijk. 

Leren portemonnee: functioneel en stijlvol 

Tegenwoordig zijn portemonnees in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Een leren portemonnee is niet meer alleen voor het opbergen van je contante geld (en pasjes), maar het is ook een modeaccessoire geworden. Bij Talens vind je een groot assortiment aan leren portemonnees in de verschillende maten en kleuren, zodat er altijd een geschikt model voor je te vinden is. 

 

Let hier op bij het kopen van een portemonnee:

  1. Kijk goed hoeveel spul je erin kwijt kunt. Hoeveel ruimte je nodig hebt is voor iedereen verschillend. Draag je veel muntgeld, briefgeld, pasjes en bonnetjes bij je, dan heb je aardig wat ruimte nodig. Maar vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die nooit meer contant geld op zak hebben. Geldt dit ook voor jou, dan kun je voor een kleinere portemonnee kiezen.
  2. Kies het juiste materiaal. Een portemonnee van echt leer heeft een geweldige uitstraling en is bovendien erg duurzaam. Maar kunstleer heeft ook zo zijn voordelen. Wil je bijvoorbeeld graag een portemonnee met een afwijkende kleur of print, dan is dat mogelijk met kunstleer.
  3. Denk na over de vorm. Voor mannen is een vierkant exemplaar gebruikelijk. Maar als vrouw kun je bijvoorbeeld de vorm ervan afstemmen op je handtas. Een leren portemonnee is natuurlijk niet alleen praktisch, maar kan ook dienen als een fashion statement.

Anti-skim portemonnee en kaarthouders bij Talens Groningen 

Met de opkomst van contactloos betalen is het risico op skimmen (het op onrechtmatige wijze bemachtigen en kopiëren van betaalkaartgegevens) toegenomen. Om deze reden bieden wij anti-skim portemonnees en kaarthouders aan. Kijk bij Secrid Wallet voor meer informatie. 

Leren portemonnee kopen bij Talens Groningen 

Ben je op zoek naar een leren portemonnee in Groningen? Dan ben je bij Talens aan het juiste adres. Met ons unieke assortiment portemonnees voor dames en heren vind je altijd een geschikt model! Kom langs in onze winkel aan de Carolieweg 20 te Groningen. Wil je liever eerst wat informatie ontvangen over ons aanbod? Neem dan contact op. 

guid on script

streep

  +31 (0) 50 312 4464telefoon

 

Wil je weten of wij dieTalens
ene tas (nog) hebben?

vraag  Vraag het ons:

 

Uitgelicht

secrid wallet

Bekijk onze Secrid Wallets

 

Talens Lederwaren

Beoordeling door klanten:
5 / 5 - 1 beoordeling
MerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerken

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

10:00 - 18:00

10.00 - 17:30

Gesloten

 

Carolieweg 20

9711 LS Groningen

Nederland

+31 (0) 50 312 4464

info@talensgroningen.nl

Sitemap
Like ons op Facebook!

 

Route naar Talens

Klik op het kaartje en plan direct uw route

 

Talens

Openingstijden

Adres

Plan uw route

Talens
Talens