Met een softcase reiskoffer profiteer je optimaal van de ruimte. Door het flexibele materiaal kun je in een zachte koffer meer bagage kwijt dan in een hardcase exemplaar van hetzelfde formaat. Deze extra ruimte komt natuurlijk goed van pas, zeker als je een langere reis gaat maken.


53 artikelen  De zachte koffers zijn zeer licht in gewicht en daarom gemakkelijk om mee te nemen. Voor breekbare spullen zijn ze natuurlijk minder geschikt. Daarnaast hebben zachte koffers een minder goede waterdichtheid.

Natuurlijk zijn er nog andere dingen om op te letten bij het kopen van een reiskoffer. Zo raden wij bijvoorbeeld aan om er één te kopen die genoeg opvalt. Je wilt natuurlijk de kans zo klein mogelijk houden dat je hem kwijtraakt op het vliegveld. En wil je graag een koffer met een slot erop? Dat kan, maar bedenk wel dat je het niet kunt gebruiken als je op vliegvakantie gaat. De douane moet namelijk te allen tijde. je koffer kunnen openmaken voor controle. We hebben koffers met verschillende maten qua inhoud, zo kun je kiezen uit koffers van 60 liter en 70 liter, maar ook kleinere varianten.

Heb je nog vragen? Vul dan gerust aan de rechterkant van deze pagina het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.