Ben jij een echte avonturier? Dan mogen de comfortabele Bric's tassen zeker weten niet ontbreken bij je volgend uitstapje. Dit Italiaans merk is namelijk al meer dan 50 jaar de specialist op het gebied van reisproducten, waardoor je tijdens jouw wandelingen geniet van optimaal comfort. Daarnaast beschikken de Bric's tassen over een onweerstaanbaar modern uiterlijk. Bekijk snel alle kleurrijke kleuren en haal vandaag nog een stukje ‘la bella Italia’ in huis met Talens Groningen!

67 artikelen  Geniet van Italiaans vakmanschap

Italianen staan er al jaren om bekend dat ze geven om vakmanschap en klasse hebben. Milaan is niet voor niets een van de modehoofdsteden van de wereld. Bij de Bric's tassen ben je er dan ook altijd van verzekerd dat je er stijlvol bijloopt. Het merk volgt alle modetrends op de voet, waardoor je ieder seizoen nieuwe spraakmakende kleuren kunt verwachten. Daarnaast zijn de tassen gemaakt met vakmanschap waarbij wordt gelet op de kleine details. Dit zorgt ervoor dat de Bric's tassen niet alleen praktisch en functioneel zijn ontworpen, maar ook nog eens een lust voor het oog zijn. Met zo'n tas wil je toch gezien worden?

Maak je wandelingen comfortabeler

Bij Bric's begrijpen ze als geen ander dat je tijdens jouw wandeling door de natuur verschillende eigendommen meeneemt. Je moet immers altijd je paspoort, portemonnee en sleutels op zak hebben. Om het dragen van al jouw spullen gemakkelijker te maken, heeft dit Italiaans merk ervoor gezorgd dat er voldoende opbergruimte is. De vakken zijn groot genoeg dat je zelfs een heerlijke lunch mee kunt nemen tijdens je rustgevende wandeling. Bovendien zit de pasvorm van de Bric's tassen als gegoten, waardoor je geniet van optimaal draag comfort. Je zal hierdoor niet merken dat je een volle tas draagt. Ideaal als je lange wandelingen wilt maken!

Bric's tassen kopen bij Talens Groningen

Heb je een beeld in je hoofd zitten van de geschikte tas? Kom dan naar Talens Groningen en leg jouw wensen voor aan onze specialisten. Samen met jou gaan zij dan op zoek naar verschillende geschikte Bric's tassen. Aan de hand hiervan kan je alle voorgestelde tassen gaan bekijken en voelen. Bevalt het materiaal en is de tas groot genoeg? Dan kan je direct jouw Bric's tas bij ons kopen. Na de aanschaf geven onze specialisten je graag nog advies over hoe je de desbetreffende tas het beste kan onderhouden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met zoveel voordelen wordt een Bric's tas kopen bij Talens Groningen wel heel aantrekkelijk!