Ben je op zoek naar goed betaalde leren tassen? Kies dan voor DSTRCT tassen. De van origine leren tassen hebben een stoere uitstraling die prima te gebruiken zijn voor zowel zakelijk, school en privédoeleinden. In het assortiment van Talens Groningen zit er voor iedereen wel een tijdloze leren tas tussen. Shop de gehele collectie nu!

8 artikelen  Collectie DSTRCT tassen

Bij Talens Groningen heeft een breed scala aan tassen. Het bedrijf is gestart uit een droom van twee beste vrienden. En tegenwoordig een gerenommeerd merk van hoogstaande lederen schoudertassen, shopping bags en cross-overs. Het van origine Brabantse bedrijf veroverd al gauw het hart van de leerindustrie met kleurrijke leder designs.

Tassen voor heren en dames

De prachtige collectie van DSTRCT tassen resulteert zich in unieke leder dessins voor een betaalbare prijs. Waardoor het voor iedereen een interessant merk is. Deze tassen zijn dan ook een aankoop voor het leven. Een DSTRCT tas is voor zowel mannen als vrouwen een stijlvolle optie. Voor de modieuze man kan deze tas namelijk prima als zakelijke herentas gebruikt worden. De klassieke modellen bevatten voldoende ruimte voor het meenemen van jouw laptop. De herenmodellen zijn dan ook te herkennen aan de stoere en minimalistische look en de grof 'robuuste metalen' details.

De DSTRCT tassen voor dames vallen op door de stoere robuuste details in combinatie met de vrouwelijke handvaten. De shopping-bags lenen zich perfect voor een 'stijlvolle boodschap'. Enkele working bags kunnen zelfs als coole handtas gebruikt worden. Dit leren Nederlandse merk is een elegante toevoeging aan zowel de heren als de dames garderobe.

Voordelen DSTRCT

Een duidelijk voordeel van de DSTRCT tassen, is de ongekend hoge kwaliteit gepaard met de betaalbare kosten. Vanaf €39,- koop je al een clutch of een ander betaalbare bag.

DSTRCT koop je bij Talens Groningen

Een echte DSTRCT tas koop je natuurlijk bij Talens Groningen. Wij helpen jou met het uitkiezen van de perfecte tas die past bij jou werk- en privé outfit. Maak snel bij ons een afspraak op onze contactpagina, of neem contact met ons op via de klantenservice. Wij staan elke werkdag klaar voor jou klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.