Gezond op pad met Healthy Back Bag. De tassen van Healthy Back Bag zijn uniek. Deze collectie is er namelijk op gemaakt comfortabel te zijn voor iedereen. Ze zijn ontworpen met de hulp van een arts en een chiropractor om de stress op de rug, nek en schouders aanzienlijk te verminderen.

13 artikelen  
Hoe is het merk Healthy Back Bag ontstaan?

De geschiedenis van de Healthy Back Bag gaat terug naar de jaren 1990, toen de Amerikaanse ontwerper Irwin Gaffin het concept ontwikkelde. Gaffin had zelf rugproblemen en was opzoek naar een tas die comfortabel was en tegelijkertijd de druk op zijn rug verminderde. In 1995 introduceerde Irwin Gaffin de Healthy Back Bag op de markt. Het ontwerp van de tas is gebaseerd op een asymmetrische vorm die de natuurlijke kromming van de wervelkolom volgt. De vorm van de tas lijkt op een druppel en is bedoeld om het gewicht op een evenwichtige manier te verdelen over de rug, waardoor de spanning op de schouders en rug wordt verminderd. Het idee was om een tas te creëren die niet alleen stijlvol en functioneel was, maar ook rugvriendelijk.

Waarom kiezen voor een Healthy Back Bag?

Door de ergonomische vorm van de Healthy Back Bag wordt het gewicht in de tas verdeeld over uw rug. Hierdoor voelt de tas lichter aan en is het dragen fijner en gemakkelijker. Tegelijkertijd word je gestimuleerd om een goede houding aan te nemen. De tassen van Healthy Back Bag zijn altijd gemaakt van kwalitatieve en de meest hoogwaardige materialen. We hebben de voordelen nog even voor je op een rijtje gezet:

  • Zijn comfortabel
  • Zijn de perfecte combinatie tussen modisch, functioneel en stijlvol
  • Uniek gevormd speciaal voor uw rug
  • Is ergonomischer voor de rug

Waarom de Healthy Back Bag zo populair is

Dat de Healthy Back Bag populair is door de ergonomische vorm is duidelijk, maar de tas heeft nog meer voordelen. De tassen zijn vaak voorzien van meerdere vakken, het is dus een perfecte tas om spullen georganiseerd mee te nemen. Draag je altijd veel verschillende items bij je? Dan is deze tas uitermate geschikt. Daarnaast is de tas erg populair omdat ze in verschillende kleuren, maten en stijlen beschikbaar zijn. Zo is er voor ieder wat wils en zit er altijd wel een tas bij die past bij iemands smaak. In ons assortiment vind je verschillende kleuren, zoals lemongrass, zwart, chocoladebruin en eucalyptus. Verder worden de tassen over het algemeen van duurzaam materiaal gemaakt. De Healthy Back Bag wordt ook wel als een rugvriendelijk concept gezien. Mensen met rugproblemen of gevoelig zijn voor rugklachten, kunnen kiezen voor deze tas. Het ontwerp van de tas is namelijk gericht op het verminderen van belasting van de rug.

Healthy back bag te koop bij Talens Groningen

De Healthy Back Bag draagt ook lekker, omdat hij zo licht is. Daarnaast is het een compacte tas en daarom handig om mee te nemen tijdens een dagje weg. De Healthy Back Bag is te koop bij Talens Groningen. Je kan bij ons zowel in de winkel als in de webshop terecht. Kom je langs in onze winkel? Profiteer dan van ons advies over de tassen. Bestel je de Healthy Back Bag online? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen, want bij een bestelling boven de 35,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Naast de Healhty Back Bag, kun je bij ons ook terecht voor tassen van andere merken, zoals Herschel, Bosboom en Plevier.