Op zoek naar rugzakken van hoge kwaliteit met een tijdloos design? De rugzakken van Herschel zijn wereldwijd populaire rugzakken voor zowel mannen als vrouwen. Een tas van kwaliteit en dat in een prachtig design! Van heuptasjes tot echte rugzakken, bij Talens Groningen vindt je het allemaal. Vanaf € 29,95 vindt je al Herschel tassen bij ons. Benieuwd of er wat tussen zit voor jou? Met meer dan 70 verschillende soorten Herschel rugzakken moet dat goedkomen! Neem nu een kijkje in ons assortiment en bestel jouw Herschel rugzak bij Talens Groningen.

55 artikelen  Het merk Herschel

Twee broers ( Jamie en Lyndo Cormack) richtten in 2009 Herschel Supply Co op. Het merk werd vernoemd naar het dorp Herschel waar verschillende generaties van hun familie zijn opgegroeid. Vanuit hun vestigingen in Vancouver ontwikkelde het merk Herschel Supply Co zich ontzettend snel. Inmiddels staat dit merk wereldwijd bekend om hun uiteenlopende collecties die voor kwaliteit en details staan. Iedereen kent de Herschel tassen.

Rugzakken en tassen van hoge kwaliteit

Wanneer je een tas van Herschel koopt, ben je verzekert van een rugzak van hoge kwaliteit. Het doel van Herschel is om tassen te ontwikkelen die jaren mee kunnen gaan, zowel in kwaliteit als in design. Tijdloze designs met oog voor details. Er is overal bij nagedacht en elk onderdeel van de tas is van hoogwaardige kwaliteit. Tassen met hoogwaardig leer en zelfs gespsluitingen van de beste kwaliteit.

Functionele rugzakken in een mooi jasje

Natuurlijk wilt het oog ook wat, maar wat dacht je van functionaliteit? De tassen van Herschel zijn super functioneel. Zo beschikken de rugzakken van handige ritsvakken en open insteekvakken. Heb jij een laptop of tablet? Geen zorgen. Jouw elektronica is veilig in de tassen van Herschel dankzij handige pocket sleeves. Zo kun jij je laptop veilig vervoeren, zonder kans op krassen.

Rugtassen voor hem en haar

Herschel tassen en rugzakken zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij de vele formaten, uitvoeringen en kleuren is het assortiment eindeloos. Zo zit er altijd een geschikte tas tussen voor zowel hem en haar. Benieuwd naar onze Herschel tassen? Neem een kijkje in ons assortiment met meer dan 160 verschillende Herschel tassen!

Herschel rugzak kopen bij Talens Groingen

Een mooie en betrouwbare rugzak kopen? Dan zit je met de rugzakken en tassen van Herschel goed. Met deze populaire tassen haal je échte kwaliteit in huis en dat voor een betaalbare prijs. Bestel nu jouw Herschel tas bij Talens Groningen en ontvang boven de €35,- gratis verzending!