Impliva


Op zoek naar een hippe en sterke stormparaplu? Met de paraplu’s van Impliva houdt u het zeker droog. De paraplu’s van Impliva zijn er in verschillende soorten, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Van grote tot kleine paraplu’s en van hartvormige tot effen en print. De paraplu’s van Impliva zijn van ongekende hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs.

Waarom een Impliva paraplu?

Impliva is een betrouwbaar familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in de paraplu’s. Overschot aan ervaring en kennis dus. Daarbij heeft Impliva het meest complete assortiment met de ruimste keuze uit dessins en kleuren. Met een Impliva paraplu kunt u elke storm aan.

De paraplu’s van Impliva bij Talens Groningen

Impliva heeft prachtige paraplu’s voor schappelijke prijzen. Impliva staat bekend om haar stormparaplu’s van hoge kwaliteit. Deze stormparaplu’s zijn uitgebreid getest in windtunnels en kunnen de zwaarste stormen aan. Dankzij hun speciale vormgeving slaan ze bijvoorbeeld niet om in de wind en zijn ze makkelijk in gebruik. Maar dit is niet alles. Ook houdt Impliva rekening met het milieu met hun ECO-modellen. Deze paraplu’s worden gemaakt van speciale polyester stof van gerecyclede flessen.

Talens Groningen: altijd op zoek naar vernieuwing

Wij van Talens houden van het nu, maar vergeten niet te kijken naar de toekomst. Dat kunt u dan ook terug zien in onze uitgebreide collectie tassen, portemonnees, koffers en meer. Wij zijn constant op zoek naar vernieuwing en de meest relevante producten. Bij ons bent u dan ook zeker aan het goede adres van de nieuwste collecties.

Impliva paraplu kopen in Groningen

Bent u op zoek naar een Impliva paraplu in Groningen? Wij van Talens helpen u graag! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten Impliva paraplu’s en nog veel meer. Kom gezellig langs en neem een kijkje tussen ons assortiment!