Als je op zoek bent naar een unieke designer tas, handtas of lederen portemonnee, dan is Mywalit de perfecte keuze voor jou. Mywalit biedt een breed assortiment aan hoogwaardige producten die zijn gemaakt van duurzame materialen. Deze productenAlle tassen zijn gemaakt met passie en zorgvuldigheid zodat ze jarenlang meegaan. Mywalit is een Italiaans merk en vindt zijn oorsprong in 2005 in het mooie Lucca, Italie. Hun allereerste winkel werd opgezet in het oude Romeinse amfitheater in het hart van de historische stad Toscane. Bekijk snel het gehele assortiment aan Mywalit bij Talens Lederwaren en geniet binnenkort van Italiaanse ambacht!

154 artikelen  Maak kennis met Mywalit

Mywalit is een internationaal bedrijf met kantoren in Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en distributiekanalen op alle continenten. In de kantoren worden gesprekken gevoerd in een mix van Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans. Daarnaast zijn alle producten met trots gemaakt in Thailand. De relatie met vriend en zakenpartner Achava in Thailand begon meer dan 10 jaar geleden en gaat nog steeds goed! Mywalit tassen worden daardoor al jaren met de hand vervaardigd in de Thailandse fabriek, met veilige en comfortabele werkplekomstandigheden. In feite is het kleurrijke olifantenlogo gekozen om hulde te brengen aan Thailand en zijn ambachtslieden, waar de olifant één van hun nationale symbolen is.

Geniet van een stijlvolle uitstraling

Mywalit tassen en portemonnees zijn bijzonder, omdat ze een stijlvolle en modieuze uitstraling hebben die perfect past bij de trends van vandaag. Ze zijn vervaardigd met de beste materialen, zodat ze een leven lang meegaan. Talens Lederwaren heeft een grote selectie Mywalit producten, waaronder designer tassen, handtassen en portemonnees. Elk item is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, wat betekent dat er altijd een perfecte item is voor elke gelegenheid. Denk hierbij onder andere aan opvallende geel, subtiel blauw of juist stoer zwart. Wil je liever eens iets anders dan anderen hebben? Dan kan jij het beste kiezen voor één van de Mywalit tassen met een bijzonder patroon.

Mywalit tassen tegen een betaalbare prijs

Talens Lederwaren biedt de beste kwaliteit leren producten, zodat klanten kunnen genieten van stijlvolle items met een lange levensduur. Met een Mywalit tas of portemonnee kan je er zeker van zijn dat je een product hebt die zowel duurzaam als modieus is. Alle tassen van dit merk zijn ook betaalbaar, waardoor je altijd een item kunt kopen die binnen je budget past. Daarnaast geniet je bij ons altijd van kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Als je op zoek bent naar een nieuwe tas of portemonnee, dan is Talens Lederwaren dé perfecte plek om een Mywalit tas of portemonnee te kopen. Waar wacht je nog op?