Klaar met de onhandigheid van de ‘normale’ paraplu tijdens harde regen en harde wind? Kies dan voor de Senz paraplu. Dit is een stormbestendige paraplu. Je houdt hem gemakkelijk met één hand vast en helpt jou de storm te trotseren. Bekijk hieronder ons assortiment met de verschillende paraplu's.

33 artikelen  Wie is op het idee van de Senz paraplu gekomen?

Senz werd opgericht door drie TU Delft oud studenten die een innovatieve paraplu op de markt brachten. Het is een 100% Nederlands ontwerp en heeft 8 internationale design awards ontvangen. Door de unieke vorm zweeft Senz op de wind en hou je hem makkelijk met één hand vast. Het is de perfecte (storm) paraplu door weer en wind.

Waarom kiezen voor een Senz stormparaplu?

De Senz stormparaplu is niet voor niets zo populair. Door de unieke en innovatieve ontwerpeigenschappen onderscheidt hij zich van de ‘normale’ paraplu. Wat zijn nou precies de voordelen van deze paraplu? We hebben alle voordelen voor je beschreven:

Stormbestendig

Een Senz paraplu is stormbestendig, wat betekent dat de paraplu stabiel blijft wanneer je loopt of fietst door regen en harde wind. Traditionele paraplu's klappen heel snel bij sterke windvlagen. Deze paraplu is daartegen bestand. We weten inmiddels dat deze paraplu bekend staan om zijn functionaliteit, maar ze zijn ook nog eens stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Zo heb je Senz paraplu's in de maten XXL, maar ook een mini opvouwbare.

Gemakkelijk in gebruik

Verder heeft de Senz paraplu ook nog een assymetisch ontwerp, wat ervoor zorgt dat hij gemakkelijk te hanteren is. Hij ligt bijvoorbeeld comfortabel in de hand en hij is dus gemakkelijk in gebruik, vooral bij harde wind. Daarnaast bieden sommige paraplu's een handig automatisch open- en sluitmechanisme, wat het gebruiksgemak ten goede komt. Onverwachtse regenbui? Geen probleem, de Senz paraplu heb je meteen uitgeklapt, zo word jij niet nat.

Senz stormparaplu kopen bij Talens Groningen

Een Senz paraplu kopen doe je natuurlijk bij Talens Groningen. Bij Talens Groningen profiteer je namelijk van het brede assortiment aan verschillende soorten tassen van de beste merken. Dus je hoeft er niet alleen voor de beste paraplu te komen, maar ook voor de meest kwalitatieve tassen. Denk hierbij aan tassen van de merken Herschel, Eastpak of the Healthy Back Bag. Plaats je een bestelling boven de 35,-? Dan versturen we je je bestelling gratis.