Op zoek naar een kwalitatieve leren tas in Groningen? Stickes and Stones is het merk wat je zoekt! Het bedrijf startte in de jaren 70 als een jong en vintage merk in Amsterdam. Hun uitdagende tassen zijn dan ook in de eerste jaren veelal te zien geweest op het bekende Waterloopplein in het centrum van Amsterdam.

17 artikelen  
  Stickes and Stones in Groningen: kleurrijke ledercollecties

  Destijds was het Waterloopplein hét fashioncentrum van Amsterdam en omstreken, waar vele jonge designers en fashioninnovators te vinden waren. Zelfs internationale designers kwamen hier om geïnspireerd te raken. Bij Talens in Groningen vind je de hipste tassen van het stijlvolle Stickes and Stones. In de jaren 70 en 80 bestonden de kleuren van lederwaren voornamelijk uit de klassieke zwarte en bruin kleuren. Toentertijd besloot Stickes and Stones om als familiebedrijf een internationaal ledermerk op de kaart te zetten. Het merk verhuisde naar het World Fashion Centre in hartje Amsterdam.

  Stickes and Stones streeft naar een verantwoord productieproces

  Alle producten worden zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en ijverige inzet. Dit geldt overigens voor het hele productieproces binnen het bedrijf. Een verantwoord productieproces staat hierom hoog in het vaandeel. Het merk streeft naar gezonde omstandigheden voor personeel en zorgt ervoor dat er goed nagedacht wordt over duurzaam produceren. Deze kernwaarden is wat Stickes and Stones zo uniek maakt. Vandaar dat Talens in Groningen heeft besloten Stickes and Stones op te nemen in het assortiment.

  Koop Stickes and Stones in Groningen bij Talens

  Maar wat zijn nou de typische kenmerken van het leder tassenmerk? Denk dan aan deze specifieke kenmerken:

 • Het merk verrast met een kleurrijke collectie
 • De tassen zijn zeer bekend in de ‘fashionscene’ in Europa
 • Het is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf
 • Omdat in de jaren 70 en 80 voornamelijk de bruine en zwarte kleuren de leren scene domineerden, was Stickes and Stones van mening dat leder in de toekomst niet alleen in donkere kleuren aantrekkelijk zou zijn voor de consument. Hierdoor besloot het merk kleurrijke leren tassen collecties te ontwerpen. Denk hierbij aan kleurrijke kleuren leder in blauw, rood, geel en oranje. Door het gebruik van leder komen deze kleurtinten fantastisch tot zijn recht. Bovendien is het merk tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf. Benieuwd geworden naar Stickes and Stones in Groningen? Bekijk de gehele collectie op deze pagina of neem contact met ons op voor specifieke vragen.