Op zoek naar de betrouwbare rugzakken van XD Design? Dan ben je bij Talens Groningen op de goede plek. Bij ons vind je meer dan 10 verschillende soorten XD Design rugzakken, voor haar én hem. Een betaalbare tas van topkwaliteit? Dan zijn de tassen van XD Design precies wat je zoekt. Vanaf € 89,95 heb je er al één bij ons. En hij blijft van jou, de tassen zijn namelijk anti-diefstal rugzakken!

0 artikelen  


Geen resultaten.


Het merk XD Design

Achter elk merk zit een verhaal, zo ook bij XD Design. Het rugtassen merk is één van de grotere spelers op het gebied van rugzakken, maar waar zijn zij ooit begonnen? Dichterbij dan je denkt! XD Design is namelijk een trots Nederlands merk. Tegenwoordig zijn ze niet meer alleen in Nederland te vinden, maar hebben ze de harten beroofd van mensen uit meer dan 50 landen en 3000 retailers wereldwijd. Doe dat maar eens na. XD Design is bekend geworden dankzij hun Bobby anti-diefstal rugzak, een nog altijd erg populaire rugzak. De rugzakken van XD Design zijn niet zomaar tassen, nee, het zijn tassen van topkwaliteit.

XD Design Bobby: anti-diefstal rugzakken

In het assortiment van Talens Groningen vindt u meer dan 10 verschillende bobby rugzakken. Zo worden de XD Design anti-diefstal rugzakken ook wel genoemd. Zo zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. Geschikt voor elk doel. De Bobby rugzakken, waarmee het begon, zijn nog altijd de meest populaire rugzakken van XD Design. In ons assortiment vindt je verschillende soorten bobby rugzakken. Zo is er de standaard bobby rugtas, maar ook de compact uitvoering. Je raadt het al, net wat compacter dan zijn voorganger. Toch op zoek naar wat ruimers? Geen zorgen. Naast de standaard en compact uitvoering, vindt je ook de Bobby XL rugtas bij ons. Benieuwd wat wij nog meer aanbieden? Neem een kijkje tussen onze bobby rugtassen!

Dé rugzak voor mannen en vrouwen

Het fijne van de rugzakken van XD Design is dat ze geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Het universele design zorgt voor een prachtige mix van kwaliteit, design en moderniteit. In verschillende kleuren beschikbaar. Zwart, roze, blauw of toch army groen? Wij hebben het!

XD Design rugzak kopen bij Talens

Op zoek naar een XD Design rugzak? Een rugzak waar je geen spijt van zult krijgen. Dat weten wij zeker. Koop nu je XD Design rugzak bij Talens Groningen en geniet nog jaren van deze hoogwaardige rugzak. De rugzakken van XD Design ontvang je ook nog eens met gratis bezorging!