Leren handtas kopen? Talens Groningen is jouw specialist!

Welke handtas maakt jouw outfit af?

Handtassen, vrouwen zijn er gek op! Ze zijn onmisbaar en alles wat een vrouw bij zich moet hebben kan er in. Maar bovenal maken ze een outfit helemaal af…

23 artikelen  


. Een mooie tas is vaak een echte eyecatcher. Handtassen zijn er in allerlei kleuren, materialen en vormen. Zo zijn in de zomer kleurrijke tassen vaak erg populair en in de wintermaanden juist donkere leren tassen. Bekijk hieronder alvast een aantal tassen en laat het ons gerust weten als je een bepaald type zoekt.

Waar let je op bij het kopen van een handtas?

  • Het doel: waarvoor wil je de tas gebruiken? Is hij voor een dagje uit of om mee te nemen naar het werk? Het is altijd handig om meerdere handtassen in je collectie te hebben, zodat je voor iedere gelegenheid een juist exemplaar mee kunt nemen.
  • De grootte: wanneer je een avond of een dagje uitgaat heb je een minder grote tas nodig dan wanneer je hem als werktas wilt gebruiken. Moet je laptop erin passen of alleen je portemonnee, make-uptasje en je zonnebril?
  • De kleur: is het een tas leuk voor erbij of wordt het jouw nieuwe “hoofdtas”? Voor de afwisseling is het leuk om ook eens een aparte kleur te kiezen. Of stel je de kleur van je handtas af op je persoonlijke garderobe, zodat je altijd fraai voor de dag komt.
  • De stijl: een handtas moet natuurlijk ook bij jouw persoonlijke stijl passen. Houd je bijvoorbeeld van leer of juist van suède? Laat het ons weten, dan kunnen wij je nog beter helpen.
  • Jouw figuur: als vrouw wil je dat je handtas goed bij je lichaam past. Niet elke tas staat namelijk goed bij iedere lichaamsbouw. Ben je wat voller van boven, kies dan een handtas die ter hoogte van je heupen hangt. Ben je juist wat breder in de heupen, ga dan voor een tas die je aan je schouder hangt.