Ben je docent in het voortgezet onderwijs? Dan weet jij als geen ander dat je minstens evenveel spullen mee moet nemen als jouw leerlingen. Daarom is het belangrijk om een lerarentas aan te schaffen. Hiermee kan je immers gemakkelijk alle boeken, schriften en proefwerken mee naar huis nemen. Geef jij de voorkeur aan een docententas in de vorm van een schoudertas, tas op wieltjes of toch liever een rugzak? Wat je ook kiest, bij Talens Groningen heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan lerarentassen. Hierdoor zit er altijd wel een geschikt exemplaar voor je tussen. Bekijk snel ons assortiment en laat je inspireren!

761 artikelen  Leren docententas

Bij Talens Groningen begrijpen wij als geen ander dat niet iedere docent zit te wachten op een tas met een opvallend patroon. Daarom hebben wij meerdere leren docententassen in ons assortiment opgenomen. Deze tassen zijn niet alleen ontzettend sterk, maar hebben ook een luxe uitstraling. Wanneer je met een leren lerarentas de klas binnenloopt zullen al jouw leerlingen zeker weten versteld staan van jouw tas. Dit is niet zo vreemd aangezien leer in het zakelijk leven dagelijks wordt gebruikt. Het mooie van dit materiaal is daarnaast dat het er door de jaren heen steeds beter gaat uitzien. Bij Talens Groningen noemen wij dit karakter. Kom snel naar onze winkel en wie weet beschik jij straks over een leren docententas die jarenlang mee gaat.

Vijf tips voor het kiezen van de juiste lerarentas

  1. Doe onderzoek bij je collega's: welke tassen hebben zij? Kijk bijvoorbeeld eens naar de kleuren, het materiaal, de indeling en de prijs van de tas.
  2. Denk na over het type tas: wil je een klassieke lerarentas met handvat of geef je liever de voorkeur aan een schoudertas of rugtas? Elk type heeft zo zijn voor- en nadelen. Leg deze naast elkaar om tot de juiste beslissing te komen.
  3. Kies het juiste materiaal. Als docent maak je veelvuldig gebruik van je docententas. Stevig materiaal is daarom noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de tas lang meegaat. Leer is hiervoor uitermate geschikt.
  4. Test de tas in een winkel: moet jouw laptop bijvoorbeeld in je tas passen? Neem gerust een aantal spullen mee om te passen in de winkel. Zo zie je direct of je laptop, map of het grootste boek erin past. Wel zo handig als je dagelijks een tas mee moet nemen.
  5. Praktisch en mooi: naast het feit dat hij vijf dagen in de week al jouw zware spullen moet dragen, moet een docententas ook bij je passen. Je tas is immers bij binnenkomst gelijk een visitekaartje. Kijk daarom ook naar de uitstraling van de tas.

Docententas kopen bij Talens Groningen

Heb je een beeld in je hoofd zitten van de geschikte tas? Kom dan naar Talens Groningen en leg jouw wensen voor aan onze specialisten. Samen met jou gaan zij dan op zoek naar verschillende geschikte tassen. Aan de hand hiervan kan je alle voorgestelde tassen gaan bekijken en voelen. Bevalt het materiaal en is de tas groot genoeg? Dan kan je direct jouw docententas bij ons kopen. Na de aanschaf geven onze specialisten je graag nog advies over hoe je de desbetreffende tas het beste kan onderhouden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met zoveel voordelen wordt een docententas kopen bij Talens Groningen wel heel aantrekkelijk!