Bekijk onze werkoffers Bekijk onze schooltassen Bekijk onze reiskoffers Bekijk onze fashion

Leren lerarentassen

De mooiste lerarentassen vind je bij Talens in Groningen

Als docent draag je minstens evenveel spullen mee als je leerlingen. Daarom is het belangrijk om een goede lerarentas aan te schaffen om alle boeken en papierwerk mee te kunnen nemen. Geef jij de voorkeur aan een boekentas, schoudertas, tas op wieltjes of een rugtas? Bij Talens in Groningen is het allemaal mogelijk. Wij helpen je graag een geschikte tas te vinden. Lees alvast de onderstaande tips om een goede keuze te maken.

Best verkocht en in meerdere kleuren:

Lerarentas

Leren docententas bij Talens 

Als docent wil je een goede tas hebben. Je moet veel spullen meenemen en je wilt je spullen overzichtelijk kunnen opbergen. De lederen tassen van Talens zijn voorzien van handige opbergvakjes en zijn uiterst duurzaam. Doordat leer staat voor luxe en kwaliteit kun je ervan uitgaan dat je met een leren docententas jaren vooruit kan. Sterker nog, een leren tas is het mooiste wanneer deze lichte gebruikerssporen heeft.  

Drie tips voor het kiezen van de juiste tas

  1. Doe research: welke tassen hebben jouw collega’s? Wat is er op internet te vinden? Kijk bijvoorbeeld eens naar de kleuren, het materiaal, de indeling en de prijs van de tas.
  2. Denk na over het type tas: wil je een klassieke lerarentas met handvat of geef je de voorkeur aan een schoudertas of rugtas? Elk type heeft zo zijn voor- en nadelen. Leg deze naast elkaar om tot de juiste beslissing te komen.
  3. Kies het juiste materiaal. Als docent maak je veelvuldig gebruik van je lerarentas. Stevig materiaal is daarom noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de tas lang meegaat. Leer is in die zin een aanrader.
  4. Test de tas: research op internet is goed, maar je wilt je lerarentas natuurlijk ook testen en voelen. Daarom is het handiger deze in een winkel te kopen. Moet jouw laptop bijvoorbeeld in je tas passen? Neem gerust een aantal spullen mee om te passen in de winkel. Zo zie je direct of je laptop, map of het grootste boek erin past.
  5. Praktisch en mooi: naast het feit dat hij vijf dagen in de week al jouw zware spullen moet dragen, moet een lerarentas ook bij jou passen. Je tas is bij binnenkomst gelijk een visitekaartje. Kijk daarom ook naar de uitstraling van de tas.

Passend en persoonlijk advies bij Talens Groningen 

Wanneer je een lerarentas zoekt voor je werk wil je uiteraard een goede tas. Bij Talens Groningen kennen we al onze koffers en tassen door en door, waardoor we jou kunnen voorzien van passend persoonlijk advies op basis van jouw wensen.   

Ben je op zoek naar een bepaalde lerarentas? Heb je deze bij ons gezien of ergens anders? Vul gerust het formulier aan de rechterkant in om te vragen of wij deze (nog) hebben. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel aan de Carolieweg 20 te Groningen. Wanneer je een urgente vraag hebt kun je uiteraard ook direct contact opnemen. 

guid on script

streep

  +31 (0) 50 312 4464telefoon

 

Wil je weten of wij dieTalens
ene tas (nog) hebben?

vraag  Vraag het ons:

 

Uitgelicht

secrid wallet

Bekijk onze Secrid Wallets

 

Talens Lederwaren

Beoordeling door klanten:
5 / 5 - 1 beoordeling
MerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerken

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

10:00 - 18:00

10.00 - 17:30

Gesloten

 

Carolieweg 20

9711 LS Groningen

Nederland

+31 (0) 50 312 4464

info@talensgroningen.nl

Sitemap
Like ons op Facebook!

 

Route naar Talens

Klik op het kaartje en plan direct uw route

 

Talens

Openingstijden

Adres

Plan uw route

Talens
Talens