Bekijk onze werkoffers Bekijk onze schooltassen Bekijk onze reiskoffers Bekijk onze fashion

Secrid Wallet en Cardprotectors in Groningen

Kaarthouders van Secrid bij Talens lederwaren Groningen

Secrid bij Talens

Ben je op zoek naar een nieuwe portemonnee, maar loop je liever niet rond met een beurs van het formaat van een tas? Dan is de Secrid Wallet een perfecte oplossing. De Secrid Wallet, ook wel bekend als kaarthouder, is klein van buiten maar groot van binnen. Hij geeft je overzicht en plezier in het gemakkelijke gebruik. Want je schuift er in een handomdraai overzichtelijk en trapsgewijs al je pasjes mee naar buiten. Zo heb je snel het juiste pasje gevonden maar wordt hij tijdens het opbergen wel goed beschermd tegen kromtrekken en breken. Bovendien zijn er veel verschillende soorten pasjeshouders, er is voor iedereen wel een mooie Secrid Wallet.

Hou je geld veilig met een Secrid Wallet 

Met een kleine pasjeshouder van secrid weet je zeker dat als je bankpassen, creditcards en andere pasjes veilig zijn. Dankzij het kleine formaat van de portemonnees kan je het makkelijk in je zak steken. 

Ook beschermt de Secrid tegen ongewenst uitlezen. Elke Secrid Wallet heeft een ultradunne Cardprotector van aluminium. Deze kaarthouder beschermt RFID-chips en antennes in jouw pasjes tegen elektronisch zakkenrollen van geld en persoonsgegevens. 

Welke Secrid Wallet heb ik nodig? 

Bij Talens Groningen vind je een groot assortiment aan Secrid Wallet portemonnees. Maar hoe zie je door al die bomen het bos? Wij helpen je. Neem de onderstaande brochure door om voor jezelf te orienteren, vervolgens staan onder de brochure de verschillende Secrid Wallet portemonnees die Talens aanbiedt met de prijs. Uiteraard mag je de verschillende Secrid Wallets ook gewoon in winkel komen bekijken. 

INFOGRAPHIC | Secrid Wallet

Populair:

Secrid Mini Wallet Groningen

De Secrid Wallet is er in meerdere uitvoeringen. Zo kun je altijd kiezen voor een uitvoering, kleur en materiaal die goed bij jou past.

secrid trend

Overtuigd van de kwaliteiten van de Secrid Wallets? Kom langs bij ons in de winkel aan de Carolieweg 20 in Groningen; wij adviseren je graag. Of stuur ons een bericht via het formulier aan de rechterkant van de pagina.

Een Secrid Wallet kopen in Groningen bij Talens

Ben je op zoek naar een Secrid Wallet in Groningen, dan ben je bij Talens op de juiste plek! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten portemonnees en pasbeschermers van Secrid. Bij ons vind je alle verschillende collecties van Secrid Wallet is alle verschillende kleuren. Er zit dus altijd een geschikt model voor jou tussen.  

guid on script

streep

  +31 (0) 50 312 4464telefoon

 

Wil je weten of wij dieTalens
ene tas (nog) hebben?

vraag  Vraag het ons:

 

Uitgelicht

secrid wallet

Bekijk onze Secrid Wallets

 

Talens Lederwaren

Beoordeling door klanten:
5 / 5 - 1 beoordeling
MerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerken

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

10:00 - 18:00

10.00 - 17:30

Gesloten

 

Carolieweg 20

9711 LS Groningen

Nederland

+31 (0) 50 312 4464

info@talensgroningen.nl

Sitemap
Like ons op Facebook!

 

Route naar Talens

Klik op het kaartje en plan direct uw route

 

Talens

Openingstijden

Adres

Plan uw route

Talens
Talens