Op zoek naar een BARBAROSSA tas? Bij Talens Groningen vind je een groot assortiment tassen van het merk BARBAROSSA. Dit Nederlandse merk hoopt met haar prachtige en op een duurzame manier gemaakte tassen de wereld een beetje mooier te maken. Daar helpen wij ze natuurlijk graag bij! Bekijk ons aanbod hieronder en koop gauw je favoriete BARBAROSSA tas.

10 artikelen  De missie van Barbarossa

Het merk BARBAROSSA is in 2016 opgericht door de Zuid-Limburger Berry Kuckelkorn. Met zijn tassen wil Kuckelkorn het leven stukje bij beetje wat mooier maken. Dit doet BARBAROSSA op twee verschillende manieren. Ten eerste natuurlijk door het maken van kwalitatief goede leren tassen met een fraaie en luxe uitstraling. Maar vooral ook door de manier van produceren. Kuckelkorn riep het merk namelijk in het leven door zijn onvrede over de manier waarop tassen tegenwoordig worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan oneerlijke werkomstandigheden of het gebrek aan duurzaamheid. Daarom streeft BARBAROSSA ernaar om haar tassen zo eerlijk en duurzaam mogelijk te produceren.

Fraaie leren tassen van Barbarossa

Met een leren tas van BARBAROSSA kunt u echt gezien worden. De tassen van dit merk staan bekend om hun rechtlijnige en heldere designs. Het leer waarvan ze worden gemaakt wordt bovendien ieder jaar mooier. Doordat het leer met plantaardige stoffen wordt gelooid hebben de tassen een robuuste, bijna ruige uitstraling. De kleuren zijn nooit helemaal egaal, waardoor iedere tas uniek is. Een BARBAROSSA tas is dus echt van jezelf.

Barbarossa tassen bij Talens

In onze winkel vind je een ruim assortiment aan BARBAROSSA tassen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld veel producten uit de Ruvido serie. Deze zijn gemaakt van erg zacht leer en hebben hippe en trendy designs. De tassen zijn luxe en duurzaam, maar ook erg praktisch. Ze bieden verrassend veel ruimte voor al je spullen.

Tassen kopen bij Talens Groningen

Koop nu gauw je favoriete leren BARBAROSSA tas bij Talens. Dit kan gemakkelijk via onze webshop. Ons assortiment is uniek en we bezorgen je tas bij een bestelling boven de 35 euro gratis bij je thuis. Natuurlijk kun je ook gewoon eens langskomen in onze mooie winkel in Groningen. Dankzij onze decennialange ervaring krijg je nergens een beter advies over leren tassen!