Berba tassen en portemonnees koop je voordelig online bij Talens Groningen. Dit Nederlandse merk staat al decennialang garant voor stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige leren tassen en portemonnees. Met deze handgemaakte producten mag jij echt gezien worden! Bekijk onze ruime collectie Berba tassen en portemonnees hieronder en bestel gauw jouw favoriet.

78 artikelen  Het verhaal van Berba

Het merk Berba bestaat inmiddels al bijna 50 jaar. Het werd opgericht in 1974 in Zuid-Limburg door Berry Kuckelkorn en is sindsdien altijd een familiebedrijf gebleven. Al snel na de oprichting werd Berba een begrip in Nederland. Dit kwam doordat de portemonnees die ze maakten door het zachte leer uitzonderlijk soepel en aaibaar waren. Na de portemonnees volgden de tassen, en ook deze kregen de unieke Berba look en feel mee.

Wat maakt de tassen en portemonnees van Berba zo goed?

Bij Talens kiezen we alleen voor de beste producten. De tassen en portemonnees van Berba voldoen hier absoluut aan. Maar wat maakt ze zo goed? We zetten een aantal redenen op een rijtje:

  • Ten eerste zien Berba tassen en portemonnees er prachtig uit. Door het combineren van kleuren en materialen hebben alle producten een karakteristieke look waaraan je ze meteen herkent. Een Berba tas straalt simpelweg klasse en kwaliteit uit.
  • Veiligheid is voor Berba erg belangrijk. Dat betekent dat alle tassen van dit merk zeer goed afsluitbaar zijn. Bovendien zorgen de karakteristieke paspels of biesjes ervoor dat de randen beschermd zijn tegen doorslijten.
  • Alle tassen en portemonnees van Berba zijn voorzien van erg veel vakken. Zo kun je er ontzettend veel spullen in opbergen.
  • Berba is daarnaast een bijzonder duurzaam merk. De tassen hebben een zeer lange levensduur, waardoor je niet gauw een nieuwe hoeft te kopen. Bovendien raak je vaak zo gehecht aan je tas of portemonnee dat je überhaupt geen nieuwe wilt!
  • Alle producten zijn fair trade. Het merk gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke en duurzame materialen. Bovendien gaat het merk alleen in zee met looierijen en leveranciers die hier zelf ook scherp op zijn.

Berba tassen en portemonnees bij Talens

Bij Talens vind je een ruim aanbod van portemonnees en tassen van Berba. Zo verkopen wij mooie portemonnees van de Chamonix lijn, die kleurrijke en onderscheidende producten biedt voor dames. Ook voor dames zijn de leren tassen van de Stretto lijn. Deze zijn simplistisch, functioneel en ideaal voor de eigentijdse vrouw. Scroll voor ons volledige assortiment nog eens naar boven!

Tassen kopen bij Talens Groningen

Koop nu gauw je favoriete leren Berba tas of portemonnee bij Talens. Dit kan gemakkelijk via onze webshop. Ons assortiment is uniek en we bezorgen je tas bij een bestelling boven de 35 euro gratis bij je thuis. Natuurlijk kun je ook gewoon eens langskomen in onze mooie winkel in Groningen. Dankzij onze decennialange ervaring krijg je nergens een beter advies over leren tassen en portemonnees!