Schooltassen: ze worden vijf dagen in de week gebruikt, ze gaan door weer en wind en krijgen vaak veel gewicht te verduren. Maar deze tassen moeten niet alleen van goede kwaliteit zijn, ze moeten er zeker ook hip, cool en stoer uitzien. Een niet te onderschatten facet voor elke middelbare scholier. Bij Talens in Groningen hebben we een grote collectie schooltassen die er zowel goed uit zien als zeer praktisch zijn.

19 artikelen  


Waar let je op bij de indeling van je schooltas?

Om alle schoolspullen mee te kunnen nemen, zijn schooltassen opgedeeld in meerdere vakken. Het hoofdvak is groot genoeg om A4 boeken en eventueel een laptop op te bergen. De overige vakjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld een rekenmachine, een etui, fietssleutels en niet te vergeten jouw smartphone. Een goede schooltas herken je aan de brede banden met antislip laag. Deze zorgen ervoor dat het gewicht verspreid wordt en niet afglijdt.

Nog meer tips voor het kopen van een schooltas in Groningen:

  • Houd rekening met het gewicht van de inhoud van je tas bij de keuze voor het model. Een schoudertas is slecht voor je rug als je hem te zwaar belaadt. Een rugtas ontlast dan juist je rug.
  • Koop een schooltas in Groningen die groot genoeg is voor al je spullen. Een inhoud van 24 tot 27 liter is standaard.
  • Gebruik je een laptop op school? Kies dan voor een schooltas met een laptopvak.
  • Heb je altijd veel kleine spullen bij je? Ga dan voor een schooltas met veel opbergvakken. Sommige tassen hebben vakken speciaal voor flesjes drinken of je smartphone.
  • Een waterafstotende tas is een aanrader als je lang op de fiets zit als je naar school toe gaat. Dan blijven je spullen ook bij een forse plensbui mooi droog.

Wil je nog meer tips & tricks over een schooltas in Groningen? Lees dan eens onze blogs over:

Grote collectie Herschel, Converse All Star en Eastpak rugtassen

Ons assortiment kent vele kwaliteitsmerken als het gaat om een schooltas in Groningen. Neem bijvoorbeeld Eastpak, Herschel, Dakine, Kipling & Converse All Star. Bekijk al onze merken.