Laptoptassen zijn de meest gekochte accessoires bij de aankoop van een laptop. Deze tassen beschermen je laptop en maken het dragen comfortabeler. Daarnaast is een leren laptoptas ook een modeaccessoire geworden. Verschillende designs zorgen voor zowel een zakelijke als moderne uitstraling. De meeste laptoptassen bieden ook ruimte voor een extra muis, accu of laptopvoeding.

234 artikelen  Tips bij het uitzoeken van een laptoptas

  • Doe research: welke tassen hebben jouw collega’s of vrienden? Wat is er op internet te vinden? Kijk bijvoorbeeld eens naar de kleuren, het materiaal, de indeling en de prijs.
  • Let op de grootte: de tas moet natuurlijk groot genoeg zijn voor je laptop. Maar maak niet de fout om een té grote laptoptas aan te schaffen; als je laptop zich te vrij kan bewegen bestaat de kans dat hij beschadigd raakt.
  • Kies jouw ideale model: een laptoptas is in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Onze favoriet is de leren aktetas variant: zowel stijlvol als praktisch. Maar er bestaan ook laptoptassen in de vorm van schoudertassen, rugzakken of simpele sleeves. Het is maar net wat jij het handigst vindt.
  • Houd rekening met het materiaal: voor een laptoptas is het natuurlijk essentieel dat hij waterafstotend is. Daarnaast moet hij tegen een stootje kunnen om beschadigingen aan je laptop te voorkomen. Een tas van stevig materiaal is dus een must.
  • Test de tas: research op internet is goed, maar je wilt de tas natuurlijk ook testen en voelen. Daarom is het handiger deze in een fysieke winkel te kopen. Neem je laptop mee om de tas te testen.
  • Praktisch en mooi: naast dat deze tas jouw laptop moet beschermen, moet hij ook bij je passen. Je tas is bij binnenkomst gelijk een visitekaartje. Kijk daarom ook naar de uitstraling van de tas.