Ben jij opzoek naar een mooie, stevige tas? De rugtassen van Eastpak in Groningen, zijn van ongekende kwaliteit en beschikbaar in allerlei stijlvolle prints en kleuren. Je kunt een Eastpak rugzak g…

66 artikelen  ebruiken voor naar school, de sportvereniging, maar ook in je vrije tijd. Alle Eastpak tassen zijn spatwaterdicht, waardoor je spullen zelfs in een regenbui droog blijven. Het assortiment van Talens bevat meerdere collecties Eastpak tassen, waardoor er altijd een geschikte tas voor jou verkrijgbaar is! Wacht niet langer en bekijk het assortiment nu!

De beste kwaliteit tassen van Eastpak in Groningen

De traditionele Eastpak tassen zijn natuurlijk de canvas rugzakken, maar dat betekent niet dat de andere tassen van mindere kwaliteit zijn. Eastpak is altijd erg trots op de kwaliteit van hun producten geweest en heeft het volste vertrouwen in hun tassen. Je kan een tas van Eastpak je hele leven meenemen, de stof slijt vrijwel niet en alles zit stevig in elkaar. Daarom koop je een Eastpak rugzak of andere tas ook standaard met 30 jaar garantie!

Waarom je dit tassenmerk bij Talens Groningen vindt:

  • Een Eastpak tas komt met 30 jaar garantie;
  • Met een Eastpak rugzak ben je altijd verzekerd van kwaliteit;
  • Een Eastpak rugtas is stoer en functioneel;
  • De Eastpak tassen gaan nooit uit de mode.

Bekende collecties:

Bij Talens vind je de verschillende collecties Eastpak rugzakken:

Padded Pak'r®

De Padded Pak’r tassen zijn de meest voorkomende Eastpak tassen. Voorzien van een groot hoofdcompartiment zijn deze tassen uiterst geschikt om boeken of een laptop in op te bergen. Daarnaast zijn de tassen zeer geschikt voor in de vrije tijd.

Eastpak Authentic Travel

De Eastpak Authentic Travel collecties bestaat uit verschillende (schouder)tassen voor op reis. Deze tassen kunnen veel spullen opbergen.

Eastpak Campus

De Eastpak Campus collectie is ontwikkeld voor de student. In deze ruime, stevige tassen kun je je boeken, laptop en lunch gemakkelijk kwijt.

Eastpak in Groningen: van militaire kwaliteit

Het merk Eastpak is ooit begonnen met het maken van tassen voor het Amerikaanse leger. Dit maakt dat de backpacks van Eastpak vrijwel niet kapot te krijgen zijn. Ondanks dat ze begonnen zijn met rugtassen maken voor militaire doeleinden heeft Eastpak pas echt een naam voor zichzelf gemaakt toen ze rugtassen voor tieners zijn gaan maken. Sinds deze transitie is Eastpak in Groningen alleen maar groter geworden en tegenwoordig makken ze alles soorten tassen, van rugzakken en portemonnees tot laptoptassen en reiskoffers.

De populairste tas blijft de traditionele Eastpak rugzak. De rugtassen worden al sinds de jaren 80 door menig student gebruikt en het merk is alleen maar groter geworden. Het zijn de ideale schooltassen, ze zijn mooi en kunnen tegen een stootje.

Hoewel Eastpak vroeger een vast assortiment aan tassen had zijn ze zich steeds verder gaan uitbreiden. Er worden steeds weer nieuwe tassen ontworpen, er is ieder jaar wel een nieuwe collectie. De limited edition tassen van Eastpak zijn altijd unieke, leuke patronen, bijzondere stoffen of speciale modellen.

Eastpak tassen kopen bij Talens in Groningen

Ben je in Groningen op zoek naar een tas of koffer van Eastpak, dan ben je bij Talens op de juiste plek! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten backpacks en tassen van Eastpak in Groningen. Van de Eastpak rugzakken tot laptoptassen.