Ga jij binnenkort op reis? Dan mag een schitterende tas om al jouw eigendommen in te vervoeren zeker weten niet ontbreken. Door een reistas, ook wel een weekendtas genoemd, te kopen ben je direct klaar om een korte vakantie te houden. Deze tassen zijn niet alleen ontzettend ruim, maar zijn ook nog eens op de schouder te dragen. Wanneer je wat extra comfort wilt tijdens je reis dan kan je tegenwoordig zelfs een reistas kopen met wieltjes. Bekijk snel het assortiment van Talens Groningen en laat je inspireren!

169 artikelen  Reistassen in verschillende soorten

Vandaag de dag is het de normaalste zaak van de wereld om regelmatig te reizen. Dit kan zowel in Nederland als het buitenland zijn. Waar je ook naar toe gaat, een reistas zal zeker weten altijd van pas komen. Niet voor niets beschikken de meeste exemplaren inmiddels over een ruim hoofdvak waarin je al jouw grote spullen kwijt kan. De zijvakken kan je gebruiken voor de kleinere spullen, zoals je portemonnee of de oplader van je smartphone. In ons assortiment vind je verschillende soorten reistassen in diverse materialen, formaten en kleuren. Er zijn zelfs exemplaren die je makkelijk kunt verstellen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote personen. Door ons variërend aanbod is er voor ieder wat wils.

Waar let je op bij het kopen van een reistas?

Tijdens jouw wereldreis zal je waarschijnlijk meerdere souvenirs meenemen voor familie, vrienden en collega's. Doordat je veel verschillende landen gaat bezoeken stapelt het aantal souvenirs zich langzamerhand op. Om te voorkomen dat je halverwege je reis geen ruimte meer hebt voor je eigendommen is het belangrijk om een geschikte reistas te kopen. Maar waar moet je nou precies opletten in een tassenwinkel? Onze specialisten geven je graag een aantal tips die hieronder te vinden zijn:

 • De grootte
  Houd hierbij rekening met hoelang je weg gaat, je bestemming en je reisgezelschap. Als je bijvoorbeeld met meer mensen op reis gaat kun je ruimte besparen door spullen te delen.
 • Het comfort
  Denk hierbij aan verstelbare schouderbanden, kwaliteit, wieltjes en de pasvorm.
 • De extraatjes
  Het gaat hier om dingen zoals het aantal compartimenten en ritsen.

Tips voor het inpakken van jouw reistas

Het inpakken van een koffer of een weekendtas wordt door veel mensen als vervelend ervaren. Niet zo zeer dat zij opzien tegen de lange reis, maar altijd problemen heeft met het dichtkrijgen van de tas. Je hebt vast weleens meegemaakt dat je bovenop je koffer moest zitten om de rits dicht te krijgen. Om dit te voorkomen geven wij je graag tips over hoe je het beste jouw reistas kunt inpakken. Hiermee wordt het inpakken voor een vakantie zeker weten kinderspel:

 • Maak een vakantielijstje met wat je allemaal nodig hebt.
 • Bespaar ruimte door je sokken in je schoenen te doen.
 • Rol je kleding op, hierdoor kun je nog meer meenemen.
 • Stop zware spullen altijd in het midden.
 • Overleg met je reisgenoten. Misschien kun je bepaalde spullen met ze delen.

Reistas kopen bij Talens Groningen

Vind je het lastig om een geschikt exemplaar te vinden voor jouw vakantie? Kom dan naar de winkel van Talens Groningen en laat je inspireren door ons veelzijdig assortiment. Onze specialisten staan hier altijd voor je klaar om je te adviseren. Leg vooral eens al jouw wensen aan hen voor, zodat zij samen met jou op zoek kunnen gaan naar de perfecte reistas. Is het gelukt om een exemplaar te vinden die aan al jouw wensen voldoet? Dan is het tijd om jouw nieuwe tas mee naar huis te nemen. Na het kopen van de reistas zullen onze specialisten je tevens adviseren over de onderhoudsmogelijkheden. Een tas moet immers van tijd tot tijd gereinigd worden om een lange levensduur te garanderen. Wanneer je eenmaal thuis nog vragen hebt, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Op deze manier wordt het kopen van een reistas bij Talens Groningen wel heel gemakkelijk! Naast reistassen, kun je bij ons ook terecht voor rugzakken en koffers. Rugzakken van Herschel bijvoorbeeld of Eastpak.