Ben je op zoek naar een nieuwe portemonnee, maar loop je liever niet rond met een beurs van het formaat van een tas? Dan is de Secrid Wallet de perfect oplossing voor jou. Talens Groningen heeft een groot assortiment aan deze slimme Secrid portemonnees. Koop nu een Secrid Wallet en profiteer van alle voordelen op het gebied van gemak en veiligheid.

186 artikelen  Het ontstaan van de Secrid Wallet

In 2009 had de leerindustrie een grote dip, het dreigde uitbesteed te worden aan ontwikkelingslanden. Het Nederlandse merk Secrid Wallet heeft de productie van kleinlederwaren weer teruggebracht naar Nederland. De Secrid portemonnees zijn industrieel ontworpen waarbij rekening is gehouden met de fashion en trends van tegenwoordig. Secrid is een merk dat staat voor mens en milieu. Dat doen ze met uitmuntende kwaliteit en slimme designs. Een betere wereld start tenslotte in je eigen broekzak. Een Secrid Wallet is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jezelf. Maak het jezelf gemakkelijk met een Secrid Mini Wallet of een Secrid pasjeshouder.

Wat maakt deze Secrid portemonnee zo bijzonder?

De Secrid Wallet, ook wel bekend als kaarthouder, is klein van buiten maar groot van binnen. Hij geeft je overzicht en plezier in het gemakkelijke gebruik. Je schuift er in een handomdraai overzichtelijk en trapsgewijs al je pasjes mee naar buiten. Zo heb je snel het juiste pasje gevonden maar wordt hij tijdens het opbergen wel goed beschermd tegen kromtrekken en breken. Het stevige, maar super lichte omhulsul is van aluminium gemaakt, wat bovendien jouw portemonnee beschermt tegen technologische zakenrollers.

Groot assortiment aan Secrid Slim Wallet bij Talens Groningen!

Bij Talens Groningen heb jij meer dan genoeg keuze om jouw favoriete Secrid Wallet uit te kiezen. De Secrid Wallet is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en functionaliteiten. Er zijn 5 soorten Secrid Wallets:

  1. Secrid Cardprotector
  2. Secrid Mini Wallet
  3. Secrid Slim Wallet
  4. Secrid Twin Wallet
  5. Secrid Cardslide

Het verschil tussen deze soorten zit vooral in de inhoud van de Secrid Wallet.

  • De Secrid Twin Wallet is geschikt voor de mensen die veel pasjes hebben, maar toch willen profiteren van een compacte portemonee.
  • De Secrid Slim Wallet is de slankste en elegantste van de collectie deze slimme Secrid pasjeshouder biedt veel ruimte in combinatie met een stijlvol lederen design.
  • De Secrid Cardprotector of de Secrid pasjeshouder is de meest betaalbare van de collectie en is puur gericht op het veilig bewaren van pasjes.
  • De Secrid Mini Wallet is het populairste item uit de collectie, te danken aan zijn leren behuizing, druksluiting en extra ruimte voor papiergeld.
  • De Secrid Cardslide is een Secrid pasjeshouder en een slide die bij elkaar gehouden worden door een stijlvolle Secrid Moneyband.

Wat zijn voordelen van een secrid pasjeshouder?

In de eerste instantie is een secrid pasjeshouder ontworpen om ervoor te zorgen dat pasjes en briefgeld op een veilige manier bewaard kan worden. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die het met zich meebrengt. Met een secrid pasjeshouder bespaar je veel ruimte. Het is namelijk een compact en slank portemonneetje die je in bijna elke tas wel kan meenemen. Hij past zelf gemakkelijk in een broekzak. Voor een portemonnee is het wel zo prettig dat het gemakkelijk meegenomen kan worden en makkelijk in een tas vervoerd kan worden.

Hou je geld veilig met een slimme Secrid pasjeshouder

Met een kleine pasjeshouder van Secrid weet je zeker dat als je bankpassen, creditcards en andere pasjes veilig zijn. Dankzij het kleine formaat van de portemonnees kan je het makkelijk in je zak steken. Ook beschermt de Secrid Slim Wallet tegen ongewenst uitlezen. Elke Secrid Wallet heeft een ultradunne Cardprotector van aluminium. Deze Secrid kaarthouder beschermt RFID chips en antennes in jouw pasjes tegen elektronisch zakkenrollen van geld en persoonsgegevens.

Een Secrid Wallet kopen? Natuurlijk bij Talens Groningen!

Ben je op zoek naar een Secrid Wallet in Groningen, dan ben je bij Talens op de juiste plek! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten portemonnees en pasbeschermers van Secrid. Overtuigd van de kwaliteiten van de Secrid Wallets? Kom langs bij ons in de winkel in Groningen; wij adviseren je graag. Of stuur ons een bericht via het formulier aan de rechterkant van de pagina.