Over ons


Of je nu naar Schiermonnikoog gaat of de andere kant van de wereld wil verkennen, de herinneringen hieraan neemt niemand je meer af. Reizen is voor ons dan ook een grote passie. Het gevoel van vrijheid, nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen leren kennen, het is een groot avontuur. In onze tassenwinkel is dit dan ook terug te zien.Wij gaan op reis en nemen mee

Het begint al bij de voorpret. Er is niets leuker dan je verdiepen in de plaats waar je heen gaat. Wat valt er allemaal te zien en wat neem je mee? Voor ons zit hier nog een enorme plus aan, namelijk: hoe neem je het mee? Voor sommige reizen is een tas het meest geschikt, voor andere juist een koffer. Ga jij binnenkort op reis? Wij vinden het erg leuk om met je mee te denken hoe jij je spullen het beste mee kan nemen.

Talens is altijd op zoek naar vernieuwing

Wij zijn van nu en houden van nieuw. Dat zie je ook terug in onze collectie tassen, portemonnees en koffers. Kipling is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de tassenwereld, maar wist je dat wij de eerste in Groningen waren die dit merk invoerden? We zijn constant op zoek naar vernieuwing. Bij ons ben je dan ook zeker aan het goede adres voor de nieuwste collecties.