Ga je binnenkort op reis en wil je een goede koffer aanschaffen? Met de iconische en robuuste koffers van Samsonite kun je al spullen veilig opbergen en gemakkelijk meenemen. De betrouwbare koffers van Samsonite staan erom bekend van uitstekende kwaliteit te zijn. Dus wil jij een stijlvolle koffer die niet snel slijt? Bekijk dan het onderstaande assortiment Samsonite koffers! Daarnaast heeft Samsonite mooie en goede reistassen, (laptop) rugtassen en laptoptassen.

217 artikelen  Samsonite: sterke koffers voor een comfortabele reis

Samsonite is een grote Amerikaanse producent van robuuste koffers. Sinds de oprichting in 1910 zijn er legio aan verschillende collecties en productlijnen gelanceerd. De koffers van Samsonite worden geprezen om hun kwaliteit en duurzaamheid en zijn te herkennen aan de iconische stijl. De koffers van Samsonite voldoen aan de meest strenge internationale eisen van de luchtvaart en worden aan meerdere testen onderworpen, voordat deze worden verkocht. Een voorbeeld van zo’n test is de trommeltest, waarbij een koffer urenlang wordt rondgedraaid in een centrifuge. Waarom Samsonite dit doet? Om de beste kwaliteit koffers te kunnen realiseren. Ben jij op zoek naar een koffer met 2 wielen of een koffer met 4 wielen? Geen probleem! In ons ruime assortiment Samsonite trolleys vind je gegarandeerd een geschikte reisoplossing!

Samsonite: al meer dan 100 jaar duurzame koffers

Wie aan reizen denkt, denkt aan Samsonite koffers. Het merk kent zijn oorsprong in 1910 en is opgericht door Jesse Shwayder in Denver. Toentertijd was reizen alleen voorbehouden aan rijke mensen, die het geld en de middelen hadden om de wereld te zien. Hierdoor werd er bij het ontwerp van de koffers veel tijd en aandacht besteed aan de kwaliteit. Samsonite heeft destijds een naam gemaakt als innovatief bedrijf met een hoge mate van vakmanschap. De waarden hebben ervoor gezorgd dat het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de grotere bagagebedrijven wereldwijd.

Talens Groningen is een officiële dealer van Samsonite

De koffers, trolleys en andere reisoplossingen van Samsonite zijn een product van vakmanschap en innovatie. Bij Talens bieden we graag deze kwalitatieve, stijlvolle oplossingen aan voor alle reisproblemen. Wij zijn dan ook gecertificeerde dealer van Samsonite koffers. Jouw aankoop bij een gecertificeerde dealer garandeert je:

  • Een authentieke Samsonite;
  • Keuze uit het nieuwste aanbod;
  • Professioneel advies;
  • Volledige ondersteuning van jouw product (ook na de verkoop).

Samsonite koffer kopen bij Talens Groningen

Een Samsonite reiskoffer of handbagage koop je vertrouwd en voordelig bij Talens Groningen. De koffers kunt u in verschillende maten bestellen, zo hebben we koffers van 60 liter, 70 liter, maar ook kleinere varianten. Heeft u een vraag over één van de producten? Neem dan contact op of kom langs in onze fysieke winkel aan de Carolieweg 20 te Groningen. Hier kunt u alle tassen, koffers en rugzakken in het echt zien, voelen en proberen. Uiteraard kunt u de tassen ook gewoon online bestellen!