Bij Talens Groningen vind je de beste kwaliteit American Tourister koffers tegen een mooie prijs. Ga je binnenkort op vakantie of op reis en zoek je een lichtgewichte en trendy koffer? Dan zijn de koffers van dit Amerikaanse merk echt wat voor jou. De koffers van American Tourister worden gekenmerkt door de praktische functionaliteit en de prachtige ontwerpen. In ons assortiment vind je de mooiste harde en zachte koffers. Bekijk ze hieronder!

11 artikelen  Al bijna 100 jaar hoogwaardige koffers

American Tourister maakt inmiddels al bijna 100 jaar kwalitatief hoogwaardige koffers. Het bedrijf werd opgericht in 1993 door de Poolse Amerikaan Sol Koffler (what's in a name). Hij gebruikte al zijn spaargeld bij het oprichten van de kofferfabriek en het was zijn droom om stevige koffers te maken voor slechts 1 dollar. In de decennia erna groeide American Tourister gestaag, mede door de opkomst van de vliegreis. Het merk was in de jaren 60 een pionier op het gebied van harde, voorgevormde koffers. In 1993 werd American Tourister overgenomen door Samsonite, waarmee het haar positie alleen maar verstevigde. Inmiddels is het uitgegroeid tot het op één na grootste bagagemerk ter wereld. En dat is niet voor niets!

Waarom kiezen voor American Tourister?

Of je nou iemand bent die het design van je koffer het belangrijkst vindt, of juist de functionaliteit, met een American Tourister koffer zit je altijd goed. Dit merk biedt namelijk het beste van twee werelden. Aan de ene kant zien de producten er altijd stijlvol uit. Zo zijn de koffers verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren van de regenboog, zodat er altijd één bij zit die perfect bij jou past. Aan de andere kant staat American Tourister voor kwaliteit. Alle producten worden gemaakt van sterk materiaal, zoals polypropyleen, polycarbonaat of polyester. Tegelijkertijd zijn deze materialen flexibel, zonder in te leveren op de beschermende eigenschappen. In een koffer van American Tourister weet je zeker dat jouw spullen veilig opgeborgen zijn.

American Tourister koffers

American Tourister staat wereldwijd bekend om haar hoge kwaliteit koffers. Of je nu op zoek bent naar een koffer voor een stedentrip of eentje voor een lange en verre reis: American Tourister heeft altijd een geschikt model in het assortiment.
Bij Talens vind je zowel harde als zachte koffers van dit merk. Een hard model is ideaal als je verwacht dat jouw koffer wel wat te verduren krijgt, zoals als ruimbagage in een vliegtuig. Zachte koffers zijn dan weer wat handzamer en flexibeler. De koffers en trolleys van American Tourister zijn verkrijgbaar met twee wielen en met vier wielen. De modellen met twee wielen zijn ideaal om achter je aan te slepen, terwijl je de koffers met vier wielen weer gemakkelijk voor je uit kunt duwen.

American Tourister: een duurzame keuze

Vind je duurzaamheid belangrijk? Dat vindt American Tourister ook. Koop je een koffer van dit merk, dan maak je een duurzame keuze. Het merk probeert namelijk haar impact op de planeet te beperken door het gebruik van duurzame materialen die afval een tweede leven geven. Zo worden er stoffen gebruikt die gemaakt zijn van 100% gerecycleerde petflessen. Ook gebruikt American Tourister in haar faciliteiten enkel hernieuwbare energie en zet het merk zich in voor het terugbrengen van ontbossing.

Waarom Talens voor American Tourister kiest

De merkwaarden van American Tourister sluiten goed aan op waar wij als Talens voor staan. Wij willen mooie, trendy, betaalbare en duurzame tassen aanbieden voor iedereen. Talens kiest voor American Tourister omdat:
  • Dit merk een uitgebreide selectie reiskoffers en tassen heeft;
  • De producten een goede kwaliteit hebben;
  • De tassen jong, hip en kleurrijk ogen;
  • De producten betaalbaar zijn;
  • De producten duurzaam zijn.

Koop American Tourister koffers in Groningen bij Talens

In onze winkel in Groningen vindt u een uniek assortiment aan tassen voor allerlei verschillende doeleinden. Onze specialisten voorzien u hier graag van passend advies. Kom langs in onze winkel aan de Carolieweg 20 te Groningen voor de beste American Tourister tassen of neem contact op.