Ga je binnenkort op vakantie of op reis en zoek je een lichtgewichte en trendy koffer? Dan ben je op de juiste plek! De koffers van American Tourister worden gekenmerkt door de praktische functionaliteit en de prachtige ontwerpen. Wil jij ook de perfecte koffer voor op vakantie? Neem dan hieronder eens een kijkje naar ons assortiment American Tourister koffers en trolleys!

34 artikelen  Een koffer van American Tourister: kwaliteit en mooie ontwerpen

Of je nou iemand bent die het design van de koffers het meest belangrijke vindt of de functionaliteit, met een American Tourister koffer zit je altijd goed. De trolleys van American Tourister zijn gemaakt van lichtgewicht, maar sterk materiaal zoals polypropyleen, polycarbonaat of polyester. Dit materiaal is tevens enigszins flexibel, zodat je in staat wordt gesteld om de koffer goed vol in te pakken. De koffers en trolleys van American Tourister zijn verkrijgbaar met twee wielen en met vier wielen. De koffers met twee wielen zijn ideaal om achter je aan te slepen, waar de koffers met vier wielen zich weer gemakkelijk voor je uit laten duwen. Hoe dan ook, een koffer van American Tourister is scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit.

American Tourister: een merk met historie

American Tourister begon in 1933, toen Sol Koffler al zijn spaargeld gebruikte om een kofferfabriek op te richten in Providence, Rhode Island. Zijn droom? Een stevige koffer maken voor slechts 1 dollar. Sinds 1933 heeft American Tourister een stabiele groei gekend en inmiddels is het merk één van de grootste spelers in de wereld van bagage en koffers. De koffers en trolleys van American Tourister zijn groot geworden door het bieden van topkwaliteit tegen een voordelige prijs.

Waarom Talens voor American Tourister kiest

De merkwaarden van American Tourister sluiten goed aan op waar wij als Talens voor staan. Wij willen mooie, trendy en betaalbare tassen aanbieden voor iedereen. Talens kiest voor American Tourister omdat:

  • Dit merk een uitgebreide selectie reiskoffers en tassen heeft;
  • De producten een superieure kwaliteit hebben;
  • De tassen jong, hip en kleurrijk ogen;
  • De producten betaalbaar zijn.

Koop American Tourister koffers in Groningen bij Talens

In ons winkel in Groningen vindt u een uniek assortiment aan tassen voor allerlei verschillende doeleinden. Onze specialisten voorzien u hier graag van passend advies. Kom langs in onze winkel aan de Carolieweg 20 te Groningen voor de beste American Tourister tassen of neem contact op.