Ben jij opzoek naar een duurzame, karakteristieke tas? Dan zijn de lederen tassen van Saccoo iets voor jou! De tassen van Saccoo zijn van Hollandse bodem en worden volledig met de hand gemaakt van het beste rundleder. Wil je een unieke tas waarmee je langere tijd mee vooruit kan? Dan is een Saccoo tas perfect voor jou! Bekijk nu het assortiment Saccoo tassen hieronder.

67 artikelen  Saccoo: duurzame leren tassen

Saccoo staat voor authenticiteit en traditioneel vakmanschap. De unieke Saccoo tassen zijn dan ook handgemaakt van het beste rundleder. Het leer dat gebruikt wordt bij de productie van een Saccoo tas wordt volgens een exclusief, plantaardig looi-proces bewerkt. Hierdoor krijgt het leer een two-tone effect met een uniek patina, wat de tassen een casual en duurzaam karakter geeft. Naarmate de tijd voorbijgaat kunnen er, zoals bij alle tassen, enkele gebruikerssporen verschijnen, in tegenstelling tot andere tassen draagt dit bij een lederen Saccoo tas bij aan de authenticiteit.

Waarom je Saccoo tassen vindt bij Talens Groningen:

De Saccoo collecties bestaan uit prachtige, duurzame tassen. Bij Talens Groningen zijn alle topmerken verkrijgbaar en zo ook Saccoo. Wij vinden de tassen van Saccoo leuk om de volgende redenen:

  • Alle Saccoo tassen zijn authentiek en uniek;
  • De tassen worden gemaakt van exclusief rundleer;
  • Saccoo maakt ’s Werelds meest innovatieve tassen, zowel casual als sportief;
  • Verschillen in het leer en kleine gebreken laten zien dat deze tassen puur natuurlijke producten zijn;
  • De visie: iedereen die met het bedrijf te maken heeft moet goed worden behandeld;
  • Samenwerking met duurzame partners.

Saccoo: niet zomaar een merk

In 1982 begon de Nederlandse designer met het ontwerpen, distribueren en verkopen van leren tassen. In 2005 richtte hij Saccoo Leather op en daar was het begin van vele collecties lederen, duurzame tassen. De kracht van Saccoo is een simplistisch, maar schitterend ontwerp op een onderscheidende manier. Saccoo heeft zich als merk binnen een korte periode ontwikkeld als het topmerk in de sector. Het is niet slechts een merk, het is een filosofie over authenticiteit en echtheid van het vakmanschap.

Saccoo tas kopen bij Talens in Groningen

Een Saccoo tas koop je voordelig en vertrouwd bij Talens in Groningen. Door het unieke looiproces heeft iedere Saccoo tas in ons assortiment net even iets ander leer, wat elke tas uniek maakt. Wilt u de tas liever in het echt zien, voelen en proberen? Kom dan langs in onze fysieke winkel aan de Carolieweg 20 te Groningen!