Bij Talens Lederwaren hebben we een verschillend aanbod aan koffers, zo ook koffers met een inhoud van 60 tot 70 liter. Ben je specifiek op zoek naar een koffer met deze inhoud? Dan zit je op deze pagina goed, hieronder vind je ons aanbod aan koffers tussen de 60 en 70 liter.

12 artikelen  

Verwijder alle


Wanneer kies je voor een koffer van 60 liter?

Voor een koffer van 60 liter kies je als om verschillende redenen. De belangrijkste redenen hebben we voor je op een rijtje gezet.

  • Voldoende ruimte

Koop je een koffer van 60 liter? Dan koop je een koffer met voldoende ruimte. Met deze koffer heb je namelijk voldoende ruimte om al je kleding, schoenen en andere spullen mee te nemen. Ga je op reis? Dan is het wel zo fijn om verschillende soorten outfits mee te nemen. Het ligt natuurlijk aan de bestemming, maar in de meeste gevallen is het wel zo prettig om zowel warme kleding als zomerkleding mee te nemen. Verschillende schoenen is ook altijd wel gewenst, denk hierbij aan wandelschoenen, uitgaansschoenen en luchtige sandalen bijvoorbeeld.

  • Flexibel in gebruik

Daarnaast is de koffer perfect om flexibel voor verschillende reizen te gebruiken. Gaat het om een korte stedentrip of een lange zomervakantie? Een koffer van 60 liter kan voor verschillende soorten reizen gebruikt worden. Zelfs een zakenreis of een nachtje weg, de koffer is perfect om te gebruiken voor verschillende soorten reizen.

  • Comfort

Een koffer van 60 liter biedt ook comfort. Je kan hem namelijk gemakkelijk overal naartoe rollen en je belast hierdoor niet je rug. De koffer is namelijk niet te groot, maar ook zeker niet klein. Het biedt ook comfort omdat je er genoeg spullen in kwijt kan.

  • Georganiseerd reizen

Naast het feit dat een koffer van 60 tot 70 liter voldoende ruimte en comfort biedt en flexibel is in gebruik, biedt het ook nog eens organisatie. Georganiseerd reizen zorgt voor rust. Je hebt alles wat je mee wil in je koffer en op een georganiseerde manier gepakt, aangezien daar voldoende ruimte voor is.

Hoe groot is een 60 liter koffer?

Een koffer van 60 liter is qua afmetingen tussen de 57 en 67 cm hoog en zijn perfect voor ongeveer 15 kilo bagage. Of je deze koffer mee kan nemen als handbagage ligt aan de vliegtuigmaatschappij. Let per maatschappij goed op de afmetingen van de koffer, per luchtvaartmaatschappij kan dit namelijk verschillen. Nog een tip: vlieg je met verschillende luchtvaartmaatschappijen heen en terug? Let er dan op dat elke maatschappij een andere afmeting of maximaal gewicht hanteert.

Samsonite koffer 60 liter

In ons assortiment vind je verschillende Samsonite koffers van 60 tot 70 liter. Samsonite staat bekend om haar betrouwbare koffers met een uitstekende kwaliteit. Met deze koffer kun jij ervoor zorgen dat je je spullen op een veilige manier vervoert. Een Samsonite koffer is stijlvol, maar gaat ook erg lang mee. De koffer slijt namelijk niet snel. Het merk Samsonite is van een grote Amerikaanse producent gericht op robuuste koffers. In 1910 is het merk opgericht en sinds dit moment heeft de producent verschillende collecties gelanceerd. Dus kies jij voor een Samsonite koffer van 60 liter? Dan kies je voor een kwalitatieve, robuuste en stijlvolle koffer. Een koffer waar je zeker stijlvol mee over het vliegveld kunt lopen.

Koffer 60 liter kopen bij Talens Lederwaren

Een koffer van 60 liter koop je natuurlijk bij Talens Lederwaren in Groningen. Talens is dé leren tassenspecialist en ook voor sterke en kwalitatieve koffers kun je bij Talens terecht. Zowel online als offline kun je je koffer kopen. Bestel je boven een bedrag van €35,-? Dan wordt je bestelling gratis naar je opgestuurd. Naast een koffer van 60 liter, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor andere soorten koffers. Denk hierbij aan roze koffers, harde koffers en handbagage koffers. Maar niet alleen voor koffers, je kan ook terecht voor tassen, specifieke laptoptassen van 17 inch en 15.6 inch of een Kipling schoudertas.