Een hardcase koffer is een stevige reiskoffer waar je jarenlang plezier van hebt. Hardcase koffers zijn duurzaam en gaan heel lang mee. Dit komt onder andere omdat ze waterbestendig en eenvoudig schoon te maken zijn. Een ander groot voordeel is dat je kleding en alle andere bagage er goed op hun plek in blijven liggen. Zelfs breekbare spullen vervoer je hier dus zorgeloos in.

124 artikelen  Meer voordelen van een hardcase koffer

We kunnen wel zeggen dat een hardcase koffer veel voordelen heeft ten opzichte van een zachte koffer. De belangrijkste voordelen hebben we op een rijtje gezet:

Duurzaam

De meeste hardcase koffers zijn gemaakt van polycarbonaat of aluminium. Dit zijn materialen die goed tegen een stootje kunnen en daarom bestand zijn tegen krassen en stoten. Dat zorgt ervoor dat ze niet zo snel beschadigen en dus kapot gaan. Ze hebben daarom een langere levensduur wat de koffer duurzaam maakt.

Veilig

Een hardcase koffer is over het algemeen veiliger. Het is namelijk een stuk moeilijker om een hardcase koffer open te krijgen. Vaak zijn ze ook voorzien van stevige sluitingen, wat ervoor zorgt dat kwaadwillenden de koffer niet gemakkelijk kunnen openen.

Makkelijk schoon te houden

Het schoonmaken van een hardcase koffer is een stuk gemakkelijker dan het schoonmaken van een zachte koffer. Het materiaal van hardcase kan gemakkelijk afgenomen worden met een doekje en viezigheid trekt er niet in. Vlekken of ander viezigheid kan eenvoudig schoongemaakt worden met een vochtige doek.

Het nadeel van hardcase koffers is dat ze vaak iets zwaarder zijn dan hun zachte tegenhangers. Het gewicht van je reiskoffer is natuurlijk zeker iets om rekening mee te houden als je met het vliegtuig reist. Maar er zijn tegenwoordig ook genoeg hardcase koffers die helemaal niet zwaarder zijn dan stoffen koffers. Dit ligt puur aan het materiaal van de hardcase koffer. Een ander nadeel is dat goedkopere varianten vaak enigszins kras- en deukgevoelig. Vraag ons gerust eens wat het meest geschikt is voor jou.

Hardcase koffers van verschillende merken

Hardcase koffers koop je bij Talens Groningen in verschillende merken. Zo vind je in ons assortiment hardcase koffers van Decent, Samonsinite, Bric's Positano, Piquadro en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende afmetingen. Bepaal voor jezelf goed voor welke kleur je gaat en welke afmeting. Een opvallende kleur kan heel handig zijn om de koffer te herkennen op de bagageband bij een vliegtuig. Wil je een echt opvallende hardcase koffer? Kies dan voor een Decent Forenza koffer, deze hebben allerlei opvallende printjes en kleuren. Met deze koffer zorg je ervoor dat je je breekbare spullen zorgeloos mee kunt nemen op reis en loop je er ook nog eens trendy bij.

Hardcase koffer kopen bij Talens Groningen

Overtuigd om een hardcase koffer te kopen? Dan kun je terecht bij Talens Groningen. Je kan zowel je aankoop bij ons online in onze webshop doen als langskomen in onze winkel. Onze winkel vind je aan de Carolieweg 20 in Groningen. Talens Groningen is dé tassenspecialist van Groningen en we beschikken over een groot assortiment. Dus naast hardcase koffers, vind je ook zachte koffers, koffers van 60 liter, reistassen en secrid wallets.