Bekijk onze werkoffers Bekijk onze schooltassen Bekijk onze reiskoffers Bekijk onze fashion

March koffers kopen in Groningen

Ga je binnenkort op vakantie en ben je op zoek naar een stevige reiskoffer? Met een koffer van het Nederlandse merk March kan je altijd gerust op reis! March koffers worden niet alleen goed ontworpen, de reiskoffers worden ook nog een uitgebreid uitgetest. De koffers van March zijn van verschillende soorten high-tech en lichtgewicht materialen gemaakt. Daarom zijn March koffers ook een perfecte keuze wanneer je gaat vliegen. Dankzij het minimale gewicht van de koffer heb je nog genoeg gewicht over om al je eigen spulletjes mee te nemen!

March koffer kopen

Geweldige reiskoffers van topkwaliteit

March koffers komen in veel verschillende kleuren, maten en modellen. Van grote hardcase koffers tot softcase handbagage koffers. Alle reiskoffers op wieltjes zijn erg prettig om mee te nemen, dankzij de vier soepele wielen kan je zo maar overal omheen manoeuvreren.

Wanneer je op reis gaat is het uitkiezen van de koffer die je meeneemt een van de belangrijkste keuzes die maakt. Een goede reiskoffer is stevig, makkelijk mee te nemen, veilig en natuurlijk ook erg mooi. De koffers van March worden uitgebreid getest en voldoen gelukkig aan al deze eisen!

March koffer kopen

Een March koffer voor iedere reiziger

De lichtgewicht koffers zijn ontworpen voor reizigers die veel onderweg zijn, daarom worden March koffers getest op verschillende onderdelen. Zo wordt er bijvoorbeeld naar de wieltjes gekeken tijdens het rennen, laten ze de koffers vallen en worden de reiskoffers aan verschillende temperaturen blootgesteld. March koffers zijn ook erg sterk op het gebied van veiligheid, dankzij de TSA sloten blijven je spullen altijd veilig. Dankzij de interne rits vakken is het ook erg makkelijk om je bagage te organiseren, bovendien hebben sommige modellen ook nog eens extra bergruimte!

Ben je in Groningen op zoek naar een reiskoffer van March, dan ben je bij Talens op de juiste plek! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten koffers van March, van kleine handbagage koffers tot grote ruimbagage koffers!

guid on script

streep

  +31 (0) 50 312 4464telefoon

 

Wil je weten of wij dieTalens
ene tas (nog) hebben?

vraag  Vraag het ons:

 

Uitgelicht

secrid wallet

Bekijk onze Secrid Wallets

 

Talens Lederwaren

Beoordeling door klanten:
5 / 5 - 1 beoordeling
MerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerken

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

10:00 - 18:00

10.00 - 17:30

Gesloten

 

Carolieweg 20

9711 LS Groningen

Nederland

+31 (0) 50 312 4464

info@talensgroningen.nl

Sitemap
Like ons op Facebook!

 

Route naar Talens

Klik op het kaartje en plan direct uw route

 

Talens

Openingstijden

Adres

Plan uw route

Talens
Talens