Sportief, praktisch en bijpassend? Dakine staat bekend om haar veelzijdigheid en kwaliteit. Bovendien staat het merk niet voor niets synoniem voor kwaliteit en vernieuwing. Ook Talens Lederwaren zelf vindt dit soort factoren erg belangrijk, waardoor de twee merken goed bij elkaar passen en veel aan elkaar te bieden hebben. Zo zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van tassen, van praktische schooltassen tot modieuze leren schoudertassen. In ons assortiment vind je een grote collectie aan Dakine producten. Je kan hierbij denken aan de populaire tassen van Dakine in allerlei vormen, maar ook handschoenen en portemonnees. Ons brede assortiment bevat alle soorten en maten dus wie weet zit er ook een geschikt product voor jou tussen!

88 artikelen  Geniet van universele schooltassen

Met het brede assortiment aan schooltassen bij Talens Lederwaren moet er wel wat bij zitten. De tassen van Dakine kan je vaak herkennen aan hun modieuze kleuren en opvallende motieven. Niet alleen zien ze er van de buitenkant geweldig uit, ook zijn ze van binnen erg praktisch. De tassen bevatten een laptop vak en hebben een enorm comfortabel draagcomfort. Binnen het ruime assortiment van Talens kan je kiezen voor verschillende designs, zoals een rugtas of schoudertas. Ook kan je de maat overwegen, wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe rugtas aanschaft. Wil je een rijk uitgeruste tas of wil je het liever subtiel houden, Dakine is van alle soorten en maten thuis.

Handige tassen voor op reis

Je kan reizen sportief en flexibel houden met de reistassen van Dakine. Er is een grote verscheidenheid aan handige reistassen van het bekende merk, en ook deze zijn te koop bij Talens Lederwaren. De tassen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ze zijn zo enorm populair, omdat ze beschikken over een breed hoofdvak, praktische zijvakken en de meest functionele ritsen. Dit is eigenlijk onmisbaar voor jouw bagage.

In het assortiment van Dakine zitten ook reistassen op wielen. Deze zijn gemaakt van gerecycled materiaal die je handig mee kan nemen door middel van de wieltjes die zich onder de tas bevinden. Dit maakt het reizen nog makkelijker. Als je ook nog een toilettas erbij zoekt, kan je deze ook in de winkel vinden. Het is zeer bijpassend en heeft allerlei vakjes voor jouw verzorgingsproducten. Zo ontbreekt je aan niks.

Koop jouw Dakine tas bij Talens Lederwaren

Binnen Talens Lederwaren wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit. Dat is ook één van de redenen waarom wij graag samenwerken met bedrijven zoals Dakine. Al meerdere jaren werken wij samen met internationale bedrijven om zo een van de beste tassenwinkels te blijven in Groningen. Omdat Talens Lederwaren over zo’n uitgebreid assortiment beschikt, is er voor iedereen en voor elke gelegenheid iets te vinden. Daarom is het voor veel mensen een geliefde en betrouwbare winkel. Mogen wij jou binnenkort ook verwelkomen?