De mooiste portemonnees van dR Amsterdam koop je online bij Talens Groningen. Dit merk, vroeger bekend onder de naam H.J. de Rooy, staat bekend om haar stijlvolle en luxueuze producten van hoge kwaliteit. Bij Talens hebben we een ruime en unieke collectie portemonnees van dR Amsterdam. Bekijk onze producten hieronder en bestel snel jouw favoriet.

218 artikelen  Van H.J. de Rooy naar dR Amsterdam

dR Amsterdam portemonnees verkopen we bij Talens nu een jaar of vijf. Maar het kan zijn dat jij al veel langer één van deze mooie portefeuilles in bezit hebt. Dat kan kloppen, want tot 2015 stond dR Amsterdam bekend onder de naam H.J. de Rooy. Onder deze naam begon het merk in 1947 met het maken van kwalitatieve en stijlvolle portemonnees en andere lederen producten. Van een klein Amsterdams bedrijf is H.J. de Rooy door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt. En als dR Amsterdam blijft het merk verrassende en trendy portemonnees en tassen produceren.

Waarom kiezen voor een portemonnee van dR Amsterdam?

Binnen onze branche zijn er talloze merken die leren portemonnees verkopen. Maar wat is het aan dR Amsterdam dat hun producten er zo bovenuit steken? Daar zijn meerdere redenen voor:

  • De eerste reden waarom we bij Talens zo van dR Amsterdam houden is hun enorm trendy en verrassende collectie. Een portemonnee van dit merk is niet alleen praktisch, je mag er ook echt mee gezien worden. De producten van het merk zijn luxe en modieus, waardoor je er altijd goed mee voor de dag komt.
  • Een tweede kenmerk van de producten van dR Amsterdam is hun compromisloze kwaliteit. Voor de portemonnees worden alleen de beste leersoorten gemaakt. Dit betekent niet alleen stevig, maar ook erg zacht leer.
  • Ten slotte bieden de portemonnees van dR Amsterdam zeer veel gebruiksgemak. Er zijn maar weinig portefeuilles die voorzien zijn van zoveel vakken waarin je je spullen kunt opbergen.

dR Amsterdam portemonnees bij Talens Groningen

Bij Talens Groningen vind je een zeer ruim aanbod aan portemonnees van dR Amsterdam. Wat voor smaak je ook hebt, of hoe dik je portemonnee ook is, er zit altijd wel een geschikte portefeuille voor je bij. Zo verkopen wij portemonnees van dit merk in allerlei verschillende afmetingen. Ook zijn ze in meerdere kleuren beschikbaar, zoals stijlvol rood of klassiek zwart. Heb je een vraag over één van onze dR Amsterdam producten? Neem dan gerust eens contact op!

Ervaar de service van Talens Groningen

Koop nu gauw je favoriete leren dR Amsterdam portemonnee of tas bij Talens. Dit kan gemakkelijk via onze webshop. Ons assortiment is uniek en we bezorgen je aankoop bij een bestelling boven de 35 euro gratis bij je thuis. Natuurlijk kun je ook gewoon eens langskomen in onze mooie winkel in Groningen. Dankzij onze decennialange ervaring krijg je nergens een beter advies over leren tassen en portemonnees!