Bekijk onze werkoffers Bekijk onze schooltassen Bekijk onze reiskoffers Bekijk onze fashion

Eastpak rugzakken en tassen in Groningen

Eastpak: een rugzak voor het leven

Sinds 1952 is Eastpak een van de meest verkochte merken op het gebied van rugtassen. Dit komt omdat het een authentiek tassenmerk is dat staat voor een stoere uitstraling en perfecte functionaliteit. Eastpak blijft het concept van mobiliteit in de stad steeds weer opnieuw uitvinden.

Vind jouw perfecte Eastpak tas bij Talens Groningen

Grijze Eastpak tas bij Talens Groningen

Een Eastpak tas voor iedere situatie

Het merk Eastpak is ooit begonnen met het maken van tassen voor het Amerikaanse leger. Maar Eastpak is pas echt een naam voor zichzelf gaan maken toen ze rugtassen voor tieners zijn gaan maken. Sinds die is Eastpak alleen maar groter geworden en tegenwoordig makken ze alles soorten tassen, van rugzakken en portemonnees tot laptoptassen en reiskoffers.

De populairste tas blijft de traditionele Eastpak rugzak. De rugtassen worden al sinds de jaren 80 door menig student gebruikt en het merk is alleen maar groter geworden. Het zijn de ideale schooltassen, ze zijn mooi en kunnen tegen een stootje.

Hoewel Eastpak vroeger een vast assortiment aan tassen had zijn ze zich steeds verder gaan uitbreiden. Er worden steeds weer nieuwe tassen ontworpen, er is ieder jaar wel een nieuwe collectie. De limited edition tassen van Eastpak zijn altijd unieke, leuke patronen, bijzondere stoffen of speciale modellen.

De beste kwaliteit tassen 

De traditionele Eastpak tassen zijn natuurlijk de canvas rugzakken, maar dat betekent niet dat alles andere tas van mindere kwaliteit zijn. Eastpak is altijd erg trots op de kwaliteit van hun producten geweest en heeft het volste vertrouwen in hun tassen. Je kan een tas van Eastpak je hele leven meenemen, de stof slijt vrijwel niet en alles zit stevig in elkaar. Daarom koop je een Eastpak rugzak of andere tas ook standaard met 30 jaar garantie!

Waarom je dit tassenmerk bij Talens Groningen vindt:

Bekende collecties:

Padded Pak'r®, Eastpak Authentic Travel en Eastpak Campus

Eastpak tassen kopen in Groningen

Ben je in Groningen op zoek naar een tas of koffer van Eastpak, dan ben je bij Talens op de juiste plek! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten backpacks en tassen van Eastpak. Van de Eastpak rugzakken tot laptoptassen.

Rode Eastpak tassen

guid on script

streep

  +31 (0) 50 312 4464telefoon

 

Wil je weten of wij dieTalens
ene tas (nog) hebben?

vraag  Vraag het ons:

 

Uitgelicht

secrid wallet

Bekijk onze Secrid Wallets

 

Talens Lederwaren

Beoordeling door klanten:
5 / 5 - 1 beoordeling
MerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerken

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

10:00 - 18:00

10.00 - 17:30

Gesloten

 

Carolieweg 20

9711 LS Groningen

Nederland

+31 (0) 50 312 4464

info@talensgroningen.nl

Sitemap
Like ons op Facebook!

 

Route naar Talens

Klik op het kaartje en plan direct uw route

 

Talens

Openingstijden

Adres

Plan uw route

Talens
Talens