De paraplu’s van Knirps kennen een lange geschiedenis. In 1928 zijn de opvouwbare paraplu’s van Knirps namelijk al uitgevonden door de Duister Hans Haupt. De paraplu’s staan al decennia bekend om de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak. En dat is uiteraard niet voor niets. Op zoek naar een hippe paraplu? Met een Knirps paraplu hoeft u uw nergens meer zorgen over te maken.

15 artikelen  


Opvouwbare paraplu’s van Knirps

Hans Haupt vond het wandelen met en een wandelstok en een paraplu niet ideaal. Hierdoor kwam hij met het idee om een opvouwbare paraplu te maken die gemakkelijk mee te nemen is in bijvoorbeeld een tas. Tegenwoordig zijn de paraplu’s van Knirps verkrijgbaar in zowel opbouwbare paraplu’s als in lange paraplu’s. Alle paraplu’s van Knirps zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren.

Waarom een Knirps paraplu?

De paraplu’s van knirps stralen kwaliteit en klasse uit. Op zoek naar een opvouwbare paraplu, stormparaplu of een lange paraplu? Bij Knirps vindt u wat u zoekt. Bij de paraplu’s van Knirps staan het gebruiksgemak, de technologie, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo bent u ervan verzekerd dat u alleen met het beste materiaal te maken krijgt.

Twee jaar garantie op de paraplu’s van Knirps

Op alle paraplu’s van Knirps ontvangt u twee jaar garantie. Deze garantie geldt dan vervolgens op alle fouten vanuit de fabriek en de fouten in bijvoorbeeld het frame. Alle paraplu’s zijn tijdens de productie en ontwikkeling meerdere malen getest, op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Talens Groningen: altijd op zoek naar vernieuwing

Wij van Talens houden van het nu, maar vergeten niet te kijken naar de toekomst. Dat kunt u dan ook terug zien in onze uitgebreide collectie tassen, portemonnees, koffers en meer. Wij zijn constant op zoek naar vernieuwing en de meest relevante producten. Bij ons bent u dan ook zeker aan het goede adres van de nieuwste collecties.

Knirps paraplu kopen in Groningen

Bent u op zoek naar een Knirps paraplu in Groningen? Wij van Talens helpen u graag! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten Knirps paraplu’s en nog veel meer. Kom gezellig langs en neem een kijkje tussen ons assortiment!