Wil jij op ieder moment van de dag op een compacte manier jouw bankpas en andere passen bij je dragen? En wil je voorkomen dat criminelen ongevraagd jouw betaalpassen uitlezen? Dan is de Secrid wallet dé perfecte keuze voor jou. Dit is namelijk een compacte portemonnee en pasjeshouder in één wat ervoor zorgt dat jij tijdens het afrekenen in de winkel altijd jouw betalingsmogelijkheden bij de hand hebt. Wel zo handig als er lange rijen staan. Bekijk snel het gehele assortiment aan de Secrid Wallets bij Talens Lederwaren en maak van het pinnen een feestje!

166 artikelen  Geen rondslingerende pasjes meer

Al enkele jaren is het betalen met een pinpas of creditcard de norm in ons dagelijks leven. Dit komt vooral doordat het pinnen in enkele seconden geregeld is, waardoor het aanzienlijk sneller gaat dan contante betalingen. Niet voor niets kan je tegenwoordig overal pinnen en zijn er steeds minder kassa's waar je met contanten kan betalen. Door de komst van de bankpassen en de vele klantenpassen van winkels is het dan ook volkomen te begrijpen dat je af en toe een bepaalde pas kwijt bent. Om rondslingerende pasjes voor eens en altijd te voorkomen, is de Secrid Wallet een uitkomst. Hiermee heb je al jouw benodigde pasjes altijd op één handige plek. Wel zo gemakkelijk als je bijvoorbeeld een dagje gaat shoppen.

Kies voor gemak en veiligheid

Door het toenemend aantal pintransacties neemt helaas ook de kans toe dat criminelen ongevraagd betaalpassen uitlezen. Door een Secrid Wallet te nemen maak je dit praktisch onmogelijk. Een Secrid Wallet is namelijk voorzien van een aluminium behuizing, waardoor jouw pasjes ten alle tijden veilig zijn opgeborgen. Door de toevoeging van aluminium wordt er constant een blokkade gevormd wat het skimmen, pinpasfraude en ongewenst uitlezen van betaalkaartgegevens niet meer mogelijk maakt. Hiermee is de Secrid Wallet dus de uitkomst voor iedereen die dagelijks met het openbaar vervoer reist. Dit is al een langere tijd dé plek waar criminelen vaak toeslaan om betaalkaartgegevens te bemachtigen.

Ontdek de verschillende soorten Secrid Wallets

Bij Talens Lederwaren weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw betaalkaartgegevens niet in handen komen van criminelen. Daarom zijn wij al jaren officiële dealer van het Nederlandse merk Secrid Wallet. Nergens anders in de binnenstad van Groningen vind je een zeer uitgebreid aanbod aan deze compacte portemonnees. Denk hierbij aan verschillende modellen, kleuren en patronen die gemakkelijk met iedere outfit of tas te combineren zijn. Zo vind je in ons assortiment onder andere de volgende onderstaande Secrid Wallet modellen:

  • Secrid Twinwallet
    Heb jij iedere dag veel verschillende pasjes op zak? Dan is de Secrid Twinwallet een uitstekende keuze. Deze pasjeshouder bevat namelijk twee cardprotectors wat betekent dat er twee keer zoveel ruimte is om pasjes op te bergen. Er is met de Twinwallet ruimte voor ongeveer acht tot twaalf pasjes. Bovendien is dit model uitgerust met een stevige sluiting en omhulsel. Hierdoor blijft de pasjeshouder compact en simpel in gebruik.
  • Secrid Slimwallet
    Tegenwoordig beschikken maar weinig broeken over ruime broekzakken, zeker wanneer het vrouwen broeken bedraagt. Vooral in het laatste geval wordt een portemonnee meegenomen in een handtas. Wanneer je liever niet meer met een tas over straat gaat, dan is de Secrid Slimwallet de beste keuze. Dit model is aanzienlijk ruimer uitgesneden en past daardoor gemakkelijk in een broekzak. Hierdoor kunnen er maar liefst zes pasjes in de pasjeshouder. Vanzelfsprekend is er ook nog ruimte voor contant geld en eventuele bonnetjes. Ideaal dus al je een dagje bent wezen shoppen!
  • Secrid Cardprotector
    De kleinste Secrid Wallet pasjeshouder in ons assortiment is toch wel de cardprotector. Ondanks dat dit model erg klein is, heeft het een onwijs stevige aluminium behuizing. De cardprotector kan vier tot zes pasjes opbergen. Houd er wel rekening mee dat er geen ruimte is voor losgeld, bonnetjes en visitekaartjes. Dit maakt dit model vooral geschikt voor mensen die volledig zonder contant geld door het leven gaan.

Nog véél meer voordelen

Het is je inmiddels bekend dat een Secrid Wallet pasjeshouder beschermt tegen onder andere pinpasfraude door criminelen. Dit wordt vanzelfsprekend gezien als één van de belangrijkste voordelen van de Secrid Wallet, maar er zijn nog veel meer voordelen te onderscheiden. Zo schuif je in één handbeweging trapsgewijs alle pasjes uit de Secrid Wallet. Op die manier kan jij je pasjes altijd terugvinden zonder dat er beschadigingen ontstaan. Een ander bijkomend voordeel is dat er verschillende collecties zijn uitgebracht, en nog steeds bijkomen, wat ervoor zorgt dat er inmiddels talloze kleuren en patronen verkrijgbaar zijn. Hierdoor is er altijd een geschikt exemplaar voor jou te vinden. Als laatste heeft een Secrid Wallet pasjeshouder ook een aparte kleine opbergruimte speciaal voor papier- en muntgeld. Kortom, een geweldige portemonnee waarbij je niet langer hoeft om te kijken naar zowel contant geld als pasjes.

Koop jouw Secrid Wallet in onze winkel

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die een Secrid Wallet biedt? Schroom dan zeker niet om langs te komen in onze winkel in de binnenstad van Groningen. Hier vind je ons uitgebreid en volledig assortiment aan de compacte Secrid Wallet portemonnees. Op die manier krijg je niet alleen de mogelijkheid om de pasjeshouder te proberen, maar heb je ook direct de mogelijkheid om een exemplaar te vinden die bij jouw wensen past. Behalve de welbekende Secrid Wallets hebben wij ook vele andere accessoires die wellicht van pas komen. Wil je meer weten over de Secrid Wallet pasjeshouder? Dan staat ons vriendelijk en behulpzaam personeel voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zien wij jou binnenkort in de winkel verschijnen?