Ben je op zoek naar een nieuwe portemonnee, maar loop je liever niet rond met een beurs van het formaat van een tas? Dan is de Secrid Wallet een perfecte oplossing.test

160 artikelen  De Secrid Wallet, ook wel bekend als kaarthouder, is klein van buiten maar groot van binnen. Hij geeft je overzicht en plezier in het gemakkelijke gebruik. Want je schuift er in een handomdraai overzichtelijk en trapsgewijs al je pasjes mee naar buiten. Zo heb je snel het juiste pasje gevonden maar wordt hij tijdens het opbergen wel goed beschermd tegen kromtrekken en breken. Bovendien zijn er veel verschillende soorten pasjeshouders, er is voor iedereen wel een mooie secrid wallet.

Hou je geld veilig met een Secrid wallet

Met een kleine pasjeshouder van secrid weet je zeker dat als je bankpassen, creditcards en andere pasjes veilig zijn. dankzij het kleine formaat van de portemonnees kan je het makkelijk in je zak steken.

Ook beschermt de Secrid tegen ongewenst uitlezen. Elke Secrid Wallet heeft een ultra dunne Cardprotector van aluminium. Deze kaarthouder beschermt RFID chips en antennes in jouw pasjes tegen elektronisch zakkenrollen van geld en persoonsgegevens.

Welke secrid wallet kies jij? Bekijk de infographic!

De Secrid Wallet is er in meerdere uitvoeringen. Zo kun je altijd kiezen voor een uitvoering, kleur en materiaal die goed bij jou past.

 • De Secrid Cardprotector voor €29,90
  Schuif je pasjes in een handomdraai in één keer trapsgewijs uit de kaarthouder.
 • De Secrid Mini Wallet vanaf €59,90
  De meest gekozen variant. Lijkt op de Cardprotector, maar dan met een leren behuizing eromheen die extra ruimte creëert.
 • De Secrid Slim Wallet vanaf €59,90
  Heeft dezelfde indeling als de Mini, maar is slanker.
 • De Secrid Twin Wallet vanaf €84,90
  Beschik je over tientallen pasjes? In de Twin Wallet kun je ze allemaal kwijt.
 • De Secrid Card Slide voor €59,90
  Een modulaire wallet die ruimte geeft voor contant geld, visitekaartjes en sleutels.
 • De Secrid Moneyband voor €9,90
  Voeg dit kleurrijke elastiek toe aan je Cardprotector voor je bankbiljetten en bonnetjes.

Overtuigd van de kwaliteiten van de Secrid Wallets? Kom langs bij ons in de winkel in Groningen; wij adviseren je graag. Of stuur ons een bericht via het formulier aan de rechterkant van de pagina.

Een secrid wallet kopen in Groningen bij Talens

Ben je op zoek naar een Secrid Wallet in Groningen, dan ben je bij Talens op de juiste plek! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten portomonees en pasbeschermers van Secrid.