VAUDE is een modern familiebedrijf en de grootste leverancier van milieuvriendelijke outdoorartikelen in Europa. Het bedrijf vindt het belangrijk dat mannen en vrouwen van nu en later maximaal van de natuur kunnen genieten. VAUDE is begonnen met rugzakken voor de bergsport. VAUDE heeft naast perfecte outdoorrugzakken voor iedere tocht ook bagage en reistassen. Denk hierbij aan functionele reistassen op wielen of lichte en robuuste fietstassen. Zo is er bij ons in de winkel in Groningen voor iedere reiziger een geschikte tas te vinden.

68 artikelen  Waarom bieden wij bij Talens Groningen VAUDE:

  • VAUDE staat voor respect in interacties met anderen en de natuur
  • Het merk heeft Europa’s milieuvriendelijkste outdoormerk worden als doel
  • Het is een innovatief merk
  • Mooie tassen voor ieder persoon, zowel sportief als stoer

Het merk VAUDE

VAUDE is in 1974 opgericht door Albrecht von Dewitz en is een echt familiebedrijf. VAUDE is gespecialiseerd in het verkopen van bergsportuitrusting en het produceren van eigen rugzakken. Het in Duitsland opgerichte merk is inmiddels wereldwijd bekend wegens hun hoogwaardige producten die op verantwoorde wijze worden geproduceerd. Van fietsjassen, tenten of rugzakken tot fietstassen, VAUDE is het merk voor al jouw outdoor-uitrusting.

Breed assortiment aan VAUDE rugzakken en tassen

Bij Talens Groningen vind je een rijk assortiment aan verschillende VAUDE rugzakken en tassen. Met meer dan 80 verschillende artikelen zit er voor ieder een geschikte tas tussen. Tassen van verschillende formaten en in meerdere kleuren beschikbaar. Naast rugzakken en tassen vind je bij ons ook reistassen, reiskoffers en fietstassen. Ben je dus op zoek naar een VAUDE tas? Zoek niet verder en bestel jouw tas bij Talens Groningen!

Tassen voor dames en heren

De rugtassen en tassen van VAUDE zijn zowel geschikt voor dames en heren. Doordat de tassen in verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren te vinden zijn zit er voor iedereen wel een tas tussen die bij haar of hem past. Of het nou gaat om sportieve tassen of stoere rugzakken, VAUDE heeft het allemaal.

Casual & milieuvriendelijk

Naast kwaliteit is er nog één aspect waarin VAUDE al sinds het begin in uitspringt: duurzaamheid. Alle tassen van VAUDE voldoen aan de hoogste milieueisen en zoals verwacht nemen ze sociale verantwoordelijkheid dan ook erg serieus. Alle tassen van VAUDE worden geproduceerd met het ‘Green Shape’ label. Het komt erop neer dat alle tassen voldoen aan de strenge en transparante voorwaarden van milieuvriendelijk produceren. Ben je dus op zoek naar een tas van hoge kwaliteit en vind je ook duurzaamheid een belangrijk aspect? Met een VAUDE tas werk je aan een betere toekomst!

VAUDE tassen kopen bij Talens Groningen

Ben je verkocht en wil je een VAUDE tas kopen? Begrijpelijk! Met een VAUDE tas zit je sowieso goed en kun je nog jaren mee door. Bij Talens Groningen vind je een ruim assortiment aan VAUDE rugzakken, tassen en meer. Met meer dan 80 verschillende artikelen zit er altijd een VAUDE tas tussen die bij je past. VAUDE rugzak kopen? Bestel nu!