Op zoek naar de laatste leren tassentrends voor 2024 Over vrouwen wordt vaak gezegd dat ze een tassen- of een schoenentick hebben. Dat snappen wij wel, want ieder seizoen hebben verschillende merken weer een nieuwe collectie. Wij hebben de laatste trends alvast voor je verzameld. Dit jaar zijn er drie opvallende trends.

48 artikelen  1. Veilig met Bobby


Diefstal gebeurt de vandaag de dag helaas steeds vaker. Gelukkig zal zakkenrollen jou niet snel meer overkomen met de Bobby Anti-diefstalrugzak van XD Design. Deze rugzak, gemaakt van hoogwaardig polyester, heeft aan de buitenkant veel verborgen vakken waar jij jouw spullen op een veilige en onopvallende manier kan opbergen.

2. De rugtas


De rugtas of rugzak is al een tijdje weer hartstikke hip. Natuurlijk is de rugzak, door zijn praktische karakter, nooit helemaal weggeweest. Maar door alle nieuwe opties, stijlen en mogelijkheden blijft de populaire trend van de rugzak nog zeker wel een tijdje hangen. Want zeg nou zelf: een leren rugzak is niet alleen super stijlvol en speels, maar ook nog eens ontzettend handig.

3. De Secrid Wallet voor zowel heren als dames


De Secrid Wallet is een kleine maar fijne kaarthouder die niet alleen ideaal en stijlvol is voor heren, maar ook voor de dames. Gemakkelijk en veilig heb jij al jouw pasjes op een fashionable manier bij elkaar. Bij Talens Groningen vind je veel verschillende kleuren en uitvoeringen.

Lees hier meer.

Fashion bij Talens Groningen

Bekijk eens de volgende pagina’s om alvast een indruk te krijgen van onze fashion collectie:

 • Portemonnee
  Wat betreft portemonnees zijn er een heleboel dingen mogelijk. De één houdt hem het liefst zo klein en dun mogelijk, de ander stopt hem vol met allerlei pasjes en andere spullen. Onze collectie speelt hier op in.
 • Schoudertassen
  Schoudertassen zijn altijd een goede keuze. Voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen. Bij Talens hebben we schoudertassen in alle soorten en maten.
 • Handtassen
  Een vrouw kan niet zonder een handtas. Een handtas is zowel een fashion statement als een reuzepraktisch opbergsysteem. Onmisbaar dus!
 • Leren tassen
  Leren tassen zijn onze specialiteit. Wij helpen je graag aan jouw ideale leren tas. Stijlvol, duurzaam, en nog nooit uit de mode geweest.