Piquadro bewijst dat je niet hoeft te kiezen tussen kwaliteit en design. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en met écht Italiaans vakmanschap, bieden deze tassen je het beste van beide werelden. Dit is duidelijk te merken. Het authentieke leer is soepel en zacht. Door de traditionele manier van looien blijf het ook in perfecte staat. Het design is erg innovatief en functioneel. Mede door deze unieke combinatie groeit de bekendheid van dit merk met de dag over heel de wereld. Ook in Groningen verovert deze Italiaanse eyecatcher de harten van de zakelijke man en vrouw dankzij het Piquadro assortiment bij Talens Lederwaren!

41 artikelen  Ontdek de functionaliteit van Piquadro

Bij Talens Lederwaren bieden wij tassen, laptoptassen en portemonnees van Piquadro aan. De tassen beschikken over een vak waar een iPad in opgeborgen kan worden. Daarnaast zijn er nog meerdere vakken waar notitieblokjes, pennen of andere bureauaccessoires in opgeborgen kunnen worden. De laptoptassen bieden naast een laptopvak ook twee andere vakken waarvan één met een rits gesloten kan worden. Aan de binnenkant zijn er meerdere opbergvakjes geplaatst. Zo heb je altijd een netjes geordende tas. Tot slot de portemonnees. Hier kan je al jouw pasjes overzichtelijk in kwijt. Het is ook mogelijk om munt- en briefgeld op te bergen.

Draag bij aan een betere toekomst

Daarnaast loopt Piquadro niet alleen voorop als het gaat om kwaliteit en design. Het Italiaanse merk zet zich namelijk ook in voor een betere toekomst voor de volgende generatie. Zo is het bedrijf CO2-neutraal als één van de eerste bedrijven in de wereld door te helpen bij het opbouwen van het Cerrado woud in Brazilië. Hiermee wordt zowel de mens als de natuur geholpen. Hierdoor zijn er al meer dan 430.000 bomen geplant en komen de wilde dieren weer terug in het gebied. Voor de lokale bevolking ontstaan er nieuwe banen en worden er trainingen georganiseerd. Op die manier wordt de kwaliteit van leven voor hen en hun familie verbeterd. Piquadro is dus een erg bewuste keuze en dat maakt dit merk extra bijzonder.

Beleef Piquadro bij Talens Lederwaren

Als je écht wil beleven wat Piquadro je te bieden heeft, dan ben je bij Talens Lederwaren in Groningen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan tassen, portemonnees en accessoires wat betekent dat wij door onze jarenlange ervaring jou kunnen voorzien van het beste advies over (leren) tassen. Zo vinden wij samen de perfecte Piquadro match voor jou!