Ga je graag mee met de tijd? Dan ben je met Castelijn & Beerens op de het goede adres. Dit jaar staat er namelijk om bekend dat leer weer helemaal een modeverschijnsel wordt. Volkomen te begrijpen, want leer is een zeer tijdloos materiaal en gaat jaren mee. Ontlopen, doe je deze trend in ieder geval niet. Bekijk het gehele assortiment aan stijlvolle Castelijn & Beerens tassen bij Talens Lederwaren en wie weet laat jij binnenkort het hart van iedere fashionista sneller kloppen!

63 artikelen  Castelijn & Beerens voor puur vakmanschap

Ruim 75 jaar geleden is Castelijn & Beerens opgebouwd door twee vakmannen. In het begin werd de focus gelegd op riemen, handtassen en werktassen. Het leer wat hierbij werd overgehouden werd gebruikt toen der tijd voor horlogebandjes en portemonnees. Met de jaren zijn zij succesvol gegroeid en verkopen zij hoogwaardige producten. Door de jaren heen heeft het merk hun assortiment verder uitgebreid op het gebied van dames- en heren laptoptassen, portemonnees, rugtassen, handtassen, aktetassen en riemen. Ben jij op zoek naar een tas die volgens authentiek vakmanschap is gemaakt? Dan is Castelijn & Beerens perfect!

Geniet van een grote passie voor leder

Leer is het beste materiaal voor iedereen. Elke dag weer wordt er met grote passie grote hoeveelheden huiden zorgvuldig met de hand gekozen. Volnerf rundleer is het leer waar Castelijn & Beerens hun producten meemaken. Dit is leer dat niet wordt bewerkt en in natuurlijk staat wordt gehouden. Door het constant te investering in looierijen, zorgt het merk ervoor dat iedere tas een goede uitstraling krijgt. Op die manier wordt iedere tas, portemonnee of riem met een grote passie voor leder gemaakt.

Kies voor een verantwoord product

Castelijn & Beerens staat bekent om perfectionisme wat betekent dat alles door hen tot in het detail wordt uitgewerkt. Producten worden niet aangeschaft om in de kast te hebben staan, maar zijn er om gebruikt te worden. Door het vele gebruik willen zij ervoor zorgen dat het product voldoet als slijtvast. Dit om ervoor te zorgen dat een tas zo lang mogelijk meegaat. Door nikkelvrije legering wat in de tassen is verwerkt, zorgen zij voor kwaliteit aan hun product. Ook hebben ze een coating toegevoegd die ervoor zorgt dat de voeringen beschermd zijn en metalen ristsluiting goed werken. Door leer zo goed mogelijk te verzorgen, zorg je ervoor dat het leer jaren meegaat. Het advies hierin is om Cabon Wax Spray toe te voegen aan je Castelijn & Beerens tas. Hierdoor kan je jarenlang genieten van jouw moderne leren tas.

Het ruime aanbod van Castelijn & Beerens bij Talens

Talens Lederwaren is een tassenwinkel die een groot aanbod heeft in de nieuwste trends als het gaat om lederwaren. Door de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met onder andere de tassen van Castelijn & Beerens. Weet je nog niet wat je zoekt? Voor het verkrijgen van advies en inspiratie ben je bij Talens op het juiste adres. Ben jij benieuwd naar het assortiment we te bieden hebben? Bekijk snel het gehele assortiment, of breng een bezoek aan onze winkel in Groningen en wie weet vind jij jouw droomtas!