Bekijk onze werkoffers Bekijk onze schooltassen Bekijk onze reiskoffers Bekijk onze fashion

Welke reiskoffer gaat mee op jouw reis?

Reiskoffers bij Talens Groningen

Ga je lekker even weg en genieten van welverdiende rust aan de Spaanse Costa of de Turkse Rivièra? Of moet je naar het buitenland voor een zakenreis? Dan is het aan te raden om een goede reiskoffer mee te nemen. Bij Talens in Groningen hebben we hardcase en softcase koffers van bekende merken als Samsonite, Bric's, Delsey en American Tourister. Wat voor reis je ook gaat maken, jouw ideale koffer vind je bij ons in de winkel.

Een goede voorbereiding van de reis begint bij de keuze voor de juiste koffer. Heb je een hardcase of juist een softcase koffer nodig? Beide varianten hebben zo hun voor- en nadelen. Hieronder lees je per type de sterke en zwakke punten.

Heb je een reiskoffer uitgekozen maar wil of kun je deze zelf niet direct meenemen vanuit Groningen? Wij doen de koffer voor je op de post, zodat je hem de volgende dag in huis hebt.

Hardcase koffer

Een hardcase koffer is een stevige reiskoffer waar je jarenlang plezier van hebt. Hardcase koffers zijn duurzaam en gaan heel lang mee. Dit komt onder andere omdat ze waterbestendig en eenvoudig schoon te maken zijn. Een ander groot voordeel is dat je kleding en alle andere bagage er goed op hun plek in blijven liggen. Zelfs breekbare spullen vervoer je hier dus zorgeloos in.

Het nadeel van hardcase koffers is dat ze vaak iets zwaarder zijn dan hun zachte tegenhangers. Het gewicht van je reiskoffer is natuurlijk zeker iets om rekening mee te houden als je met het vliegtuig reist. Maar er zijn tegenwoordig ook genoeg hardcase koffers die helemaal niet zwaarder zijn dan stoffen koffers. Dit ligt puur aan het materiaal van de hardcase koffer. Een ander nadeel is dat goedkopere varianten vaak enigszins kras- en deukgevoelig. Vraag ons gerust eens wat het meest geschikt is voor jou.

Softcase koffer

Met een softcase reiskoffer profiteer je optimaal van de ruimte. Door het flexibele materiaal kun je in een zachte koffer meer bagage kwijt dan in een hardcase exemplaar van hetzelfde formaat. Deze extra ruimte komt natuurlijk goed van pas, zeker als je een langere reis gaat maken. De zachte koffers zijn zeer licht in gewicht en daarom gemakkelijk om mee te nemen. Voor breekbare spullen zijn ze natuurlijk minder geschikt. Daarnaast hebben zachte koffers een minder goede waterdichtheid. 

Natuurlijk zijn er nog andere dingen om op te letten bij het kopen van een reiskoffer. Zo raden wij bijvoorbeeld aan om er één te kopen die genoeg opvalt. Je wilt natuurlijk de kans zo klein mogelijk houden dat je hem kwijtraakt op het vliegveld. En wil je graag een koffer met een slot erop? Dat kan, maar bedenk wel dat je het niet kunt gebruiken als je op vliegvakantie gaat. De douane moet namelijk te allen tijde je koffer kunnen openmaken voor controle.

Heb je nog vragen? Vul dan gerust aan de rechterkant van deze pagina het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

guid on script

streep

  +31 (0) 50 312 4464telefoon

 

Wil je weten of wij dieTalens
ene tas (nog) hebben?

vraag  Vraag het ons:

 

Uitgelicht

secrid wallet

Bekijk onze Secrid Wallets

 

Talens Lederwaren

Beoordeling door klanten:
5 / 5 - 1 beoordeling
MerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerkenMerken

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

13:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 21:00

10:00 - 18:00

10.00 - 17:30

Gesloten

 

Carolieweg 20

9711 LS Groningen

Nederland

+31 (0) 50 312 4464

info@talensgroningen.nl

Sitemap
Like ons op Facebook!

 

Route naar Talens

Klik op het kaartje en plan direct uw route

 

Talens

Openingstijden

Adres

Plan uw route

Talens
Talens