Ben jij op zoek naar een hippe Herschel heuptas? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Hieronder vind je een breed assortiment aan heuptasjes van het merk Herschel. Handig om mee te nemen als je een dagje weg gaat. Je belangrijkste spullen passen er precies in. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zo zit er altijd wel een geschikt voor jou bij.

12 artikelen  

Verwijder alle


Waarom een heuptas van Herschel kopen?

Herschel is een merk dat bekend staat om de kwalitatieve rugtassen, reistassen en accessoires. Herschel is afgeleid van het dorp waar de oprichters vandaan kopen. Herschel is een klein dorpje in Canada. Het merk is opgericht door twee broers: Jamie en Lyndon Cormack. De producten zijn ontworpen met oog voor detail en staat voor een klassiek design met veel functionaliteit. Daarnaast focust Herschel zich op duurzaamheid en innovatie. Het is hun doel dat gebruikers hun producten zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Er is dan ook geïnvesteerd in het duurzame productiemethoden en milieuvriendelijke materialen. Kies je voor een Herschel heuptas? Dan kies je dus voor duurzaam!

Soorten Herschel heuptassen

Er zijn verschillende lijnen van de Herschel heuptassen. Zo heb je de Herschel heuptas Fourteen, Fifteen en Seventeen. Wil je een compacte en eenvoudige heuptas? Dan is de Herschel Fourteen lijn iets voor jou. Deze lijn is perfect voor snelle uitstapjes. Wil je toch iets groter? Ga dan voor de Fifteen heuptas van Herschel. De tassen uit deze lijn zijn namelijk net wat groter, ideaal voor kleine excursies. De Seventeen heuptas is groter dan de Fourteen en Fifteen. Ideaal voor als je geen grote rugzak mee wil nemen op grote festivals en dagtochten. Daarnaast vind je ze in verschillende kleuren, geel, rood, zwart of roze, kies de kleur die het beste bij je past en die je het leukst vindt.

Hoe draag je een heuptas?

Een Herschel heuptas kun je op verschillende manieren dragen. Zo'n heuptas draag je bijvoorbeeld als je een dagje weg gaat, naar een pretpark of een festival. Een heuptasje is net groot genoeg om je waardevolle spullen mee te dragen, zoals je sleutels, portemonnee en telefoon. Een voordeel van deze tas is dat je je handen vrij hebt en niet steeds hoeft te letten of je je tas wel bij je hebt. Maar hoe draag je nou zo'n handige heuptas? Dat kan op verschillende manieren. Je kan hem op de traditionele manier rond je middel dragen, op je heupen. Op die manier heb je gemakkelijk toegang tot je belangrijkste spulletjes. Tegenwoordig wordt de heuptas over je schouder gedragen, schuin over je borst. Dit is erg stijlvol en biedt gemak, omdat je spullen dicht bij je draagt.

Herschel heuptas kopen bij Talens Groningen

Bij Talens Groningen zit je altijd goed als je op zoek bent naar een nieuwe tas. Vooral in dit geval als je op zoek bent naar een Herschel heuptas. Zoals je ziet hebben we een breed assortiment met deze heuptasjes. Je vindt ze in allerlei kleuren. Koop je een Herschel heuptas van €35,- of meer? Dan zorgen we ervoor dat je tasje gratis bij je thuisbezorgd wordt. Dat is ideaal toch? Bestel nu snel je tas, zodat je er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken. Twijfel je toch nog een beetje? We hebben naast de Herschel heuptas ook nog heuptassen van Eastpak, zwarte heuptasjes, maar ook een Herschel rugzakken.