Een stijlvolle en professionele werktas is een mooi visitekaartje bij binnenkomst op kantoor. Je bergt er belangrijke documenten en verslagen gemakkelijk in op en neemt ze mee op afspraak. Leren werktassen zijn al jaren erg populair, en dat is niet voor niets. Leren tassen zijn namelijk erg chique en ze geven gelijk een statement af.


127 artikelen  Een werktas kan dienen voor het opbergen en meenemen van documenten maar ook voor een laptop of tablet. Daarnaast zijn er nog allerlei andere beroepsspecifieke werktassen verkrijgbaar, zoals speciale tassen voor dokters en leraren. Bij Talens Groningen hebben we een ruim assortiment van vele soorten (leren) werktassen.

Ons assortiment kent vele kwaliteitsmerken als het gaat om werktassen. Zoals Burkely, Kipling en Castelijn & Beerens. Bekijk al onze merken.

Naar welke tas ben jij op zoek?

Als dokter heb je meestal allerlei kleine medische benodigdheden bij je. Dan is het fijn als je ze handig kunt opbergen in een speciale tas. Neem eens een kijkje bij Talens en ontdek onze praktische dokterstassen.

Zoals een schooltas belangrijk is voor een scholier, is een lerarentas dat voor een leraar. Ook een leraar sleept namelijk nogal wat spullen mee op een dag.

Jouw kostbare laptop verdient het om als een koning behandeld te worden. Met een leren laptoptas van Talens zit dat wel goed. Deze biedt een optimale bescherming voor jouw laptop.

Een leren aktetas is nooit uit de mode geweest. Een praktisch en tijdloos item voor hem en haar. Al jouw belangrijke papieren kun je in deze werktas kwijt.