De beste sinterklaascadeau's bij Talens

Waar verras jij jouw geliefde mee?


09 June 2020

De beste Sinterklaascadeau's bij Talens Groningen

Waar verras jij jouw geliefde mee?

Ben je nog op zoek naar een goed cadeautje voor Sinterklaas of misschien zelfs al voor kerst? Talens Groningen heeft een ruim assortiment aan artikelen die erg geschikt zijn als cadeautje. Zowel voor een lootje, als voor onder de kerstboom. Benieuwd naar onze kleine cadeautjes? Lees dan snel verder of bezoek onze winkel. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie.

De Secrid Wallet

De Secrid Wallet, ook wel kaarthouder genoemd, is klein van buiten maar groot van binnen. Deze kleine portemonnee geeft overzicht en plezier in het gebruik. Elke Secrid Wallet heeft een ultra dunne Secrid Cardprotector van aluminium. Deze kaarthouder beschermt ook RFID chips en antennes in jouw passen tegen elektronisch zakkenrollen van geld en persoonsgegevens.

Shop hier een Secrid Wallet


Opvouwbare Paraplu's

Opvouwbare paraplu's: leuk om te geven, altijd leuk en handig om te krijgen! Tegenwoordig zijn opvouwbare paraplu's niet alleen heel handig, maar ook nog eens heel stijlvol. Bij Talens Groningen hebben we paraplu's met gezellige printen of in super klein handformaat. Een opvouwbare paraplu is de perfecte gadget: past in iedere tas en houdt jou altijd droog.


Portemonnees voor iedereen

Het ultieme sinterklaas- en kerstcadeau: een nieuwe portemonnee. Van kleurrijk tot klein, en van prachtig leer tot een groter formaat. Bij Talens Groningen vind je een ruim assortiment aan portemonnees. Zo is er voor ieder wat wils!

Zien we jou binnenkort in de winkel voor een Sinterklaascadeautje of een stijlvol kerstcadeau?
Je bent van harte welkom!